Μετράει μέρες ο Torres!


Είναι παίκτης που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε πτωτική πορεία όμως δεν παύει να είναι μεγάλος παίκτης.Ο λόγος για τον Fernando Torres που βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην έξοδό του από το Λονδίνο!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το Νησί ο Ισπανός φορ δεν υπολογίζεται από τον Villas-Boas και θεωρείτε ξένο σώμα στην ομάδα του Λονδίνου.Τα δημοσιεύματα πολλά,οι φήμες εξίσου πολλές ωστόσο το μόνο που θεωρείτε σίγουρο είναι η αποχώρησή του την προσεχή μεταγραφική περίοδος του Γενάρη!


Ο Torres έκλεισε στην Chelsea έναν χρόνο και ο απολογισμό του είναι ο χειρότερος της καριέρας του καθώς έχει πετύχει μόλις 3 γκολ με την φανέλα της Chelsea!Και εκτός αυτού έχει χάσει την εμπιστοσύνη όχι μόνο του προπονητή αλλά και του ιδιοκτήτη Roman Abramovic που πλήρωσε τεράστια ποσά για να τον φέρει στο Λονδίνο.

Η εικόνα που κάνει τον γύρο του κόσμου και αποδεικνύει έμπρακτα πως ο 27χρονος επιθετικός αποτελεί ξένο σώμα είναι η παρακάτω και πολλές φορές μια εικόνα μιλάει από μόνη της!


Ενώ όλη η ομάδα πανηγυρίζει το γκολ απέναντι στην City ο Torres με σκυμμένο το κεφάλι αγνοεί τα πάντα και δείχνει φανερά απογοητευμένος!

Torres:Η επιστροφή


Και ενώ τα δημοσιεύματα για το μέλλον του πάνε και έρχονται οι φήμες για επιστροφή στο Anfield ολοένα και πληθαίνουν!Σύμφωνα με πληροφορίες από το Νησί οι δυο σύλλογοι είχαν μια πρώτη επαφή αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι Reds θα κινηθούν για την απόκτησή του.

Ο Damien Comolli επικοινώνησε με τον μάνατζερ του Torres για να μάθει πληροφορίες για το μέλλον του παίκτη και εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για την κατάσταση του Ισπανού φορ.Μάλιστα το ποσό που κοστολογείτε ο Torres αγγίζει τα 20 εκ. λίρες,ποσό που μπορεί να δοθεί ανά πάσα στιγμή από την Liverpool αφού οικονομικό θέμα στην ομάδα δεν προκύπτει με τον ιδιοκτήτη John Henry να μην τσιγκουνεύεται για τις μεταγραφές του συλλόγου.

Αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό το ποσό που δαπάνησε για τον Andy Carroll που ακόμα δεν έχει πείσει με τις εμφανίσεις του!

Περί Μάλαγα

Όπως φαίνεται όμως η Liverpool δεν ''παίζει'' μόνη της για την απόκτηση του Ισπανού παίκτη.Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία η εκατομμυριούχα Μάλαγα των Αράβων επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του 27χρονου επιθετικού και σκοπεύει να τινάξει την μπάνκα στον αέρα για άλλη μια φορά!

Το ποσό που προτίθεται να δαπανήσει αγγίζει τα 35εκ.λίρες και σίγουρα μια τέτοια προσφορά δεν θα περάσει απαρατήρητη.Από την άλλη μεριά και ο Fernando Torres βλέπει με καλό μάτι ένα τέτοιο ενδεχόμενο αφού θεωρεί πως η επιστροφή στην πατρίδα του θα τον βοηθήσει να συνέλθει αγωνιστικά και να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις!

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Torres έχει χάσει την θέση του και στην εθνική Ισπανίας και μια επιστροφή  στην χώρα του θα ηρεμούσε λίγο τα πράγματα.
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.