Στηρίζουμε Kenny και παίκτες! (vid)


Τον τελευταίο καιρό παρατηρώ μια ιδιαίτερη ανησυχία στους οπαδούς της ομάδας μας.Από την αρχή της σεζόν μέχρι και σήμερα συνεχώς κατηγορούν παίκτες και προπονητή.

Στο ξεκίνημα της σεζόν ξεκίνησαν με τον Kenny Dalglish.Στραβοπατήσαμε στην πρώτη αγωνιστική φέρνοντας 1-1 με την Sunderland και από τότε άρχισε η αμφισβήτηση στο πρόσωπό του.Άφησε να φύγει ο Aquilani που στην προετοιμασία έβγαζε μάτια!Πήγε στην Μίλαν και είχε σε κανά 2 ματς καλές εμφανίσεις,έκτοτε έμεινε πάγκο και αγωνίζεται μόνο όταν χρειάζεται!

Μετά από λίγο καιρό άφησαν τον King Kenny,που πραγματικά είναι ένας θρύλος και αγαπάει την ομάδα περισσότερο από όλους,και την πονάει,και έπιασαν τον Lucas.Και τι είναι αυτός,και πως παίζει έτσι,δεν μπορεί δεν κάνει δεν ράνει!

Τελευταία πριν τραυματιστεί είχε καλές εμφανίσεις και αμέσως όλοι το βούλωσαν!Σιωπή!Σαν να μην έγινε τίποτα,όλα μέλι γάλα..μέχρι που τραυματίστηκε και τον ξέχασαν όλοι.

Από εκείνη την στιγμή έπαψαν να ασχολούνται με τον Lucas και έπιασαν τον Carroll!Ε ναι,μην μείνει παραπονεμένος κι αυτός ο κακόμοιρος..το παλτό?ε?

Άρχισαν να τον κατηγορούν λέγοντας πως δεν αξίζει,πως δεν είναι για μας,δεν ξέρει μπάλα,δεν ξέρει το ένα δεν ξέρει το άλλο...

Φίλοι μου..όλοι είμαστε Liverpool και αγαπάμε την ομάδα,πόσο μάλλον εμείς εδώ στο site που φτιάξαμε μια ολόκληρη ιστοσελίδα και την αφιερώσαμε σε όλους εμάς τους πιστούς οπαδούς της στην Ελλάδα!Σε σας που μας στηρίζεται από την πρώτη στιγμή..σε όλους.Με το να κατηγορούμε τους παίκτες ή τον προπονητή δεν βγάζει νόημα.

Αν πραγματικά θέλουμε να βοηθήσουμε την προσπάθεια που κάνει η ομάδα μας τα τελευταία χρόνια τότε πρέπει να την στηρίξουμε!Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας και ας στηρίξουμε και τον Carroll,που η αλήθεια είναι πως θέλει λίγο χρόνο ακόμα για να προσαρμοστεί στο στυλ παιχνιδιού της ομάδας..και τον Kenny που αγαπάει και πονάει τον σύλλογο περισσότερο από τον καθέναν μας..και τον Lucas και όλους!

Αν αναλογιστής πως μετά από κάθε ήττα σχεδόν με δάκρυα στα μάτια πηγαίνει σπίτι του (και μιλάω για τον Dalglish)τότε πρέπει όλοι μας(ακόμα και εγώ)να του ζητήσουμε συγνώμη που τον κατηγορήσαμε και τον αμφισβητήσαμε..και να τον στηρίξουμε σε ότι κάνει και σε ότι επιλέγει!

Με τις 2 νίκες που κάναμε απέναντι στην Chelsea δεν μίλησε κανείς!Και μπράβο στον Kenny και το ένα και το άλλο.Μετά χάσαμε από την Φούλαμ και άρχισαν πάλι τα ίδια.Ε δεν γίνετε έτσι δουλειά...

Σας ευχαριστώ που με ακούσατε και που μας στηρίζεται από την αρχή που ξεκίνησε την λειτουργία της η ιστοσελίδα μας!

Και μην ξεχνάτε....YNWA!!!






Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.