Επιστροφή στην μετριότητα


Λίγες μέρες μετά την καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε η Λίβερπουλ στο Βίλα Παρκ, οι Κόκκινοι επέστρεψαν στις μέτριες εμφανίσεις. Στο χθεσινοβραδινό παιχνίδι μέσα στην Γουίγκαν η Λίβερπουλ δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο καθώς το πρόβλημα στην τελική ενέργεια δεν λέει να λυθεί με τίποτα. Οι δυο ομάδες έμειναν στο 0-0 με τους φιλοξενούμενους να έχουν την μεγαλύτερη ευκαιρία στο παιχνίδι για να πάρουν την νίκη στο 51' όταν ο τερματοφύλακας της Γουίγκαν από το Ομάν, Αλ Χαμπσί είπε όχι στον Άνταμ σε εκτέλεση πέναλτι.

Η Λίβερπουλ μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και είχε την κατοχή στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει εύκολα φάσεις στην περιοχή της Γουίγκαν. Στο 25' ο Κάιτ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Αλ Χαμπσί καθώς το δυνατό σουτ που επιχείρησε από το ύψος του πέναλτι εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας. Λίγα λεπτά αργότερα ο Αλ Χαμπσί είπε εκ νέου όχι αυτή την φορά στον Τζόνσον τον οποίο νίκησε σε τετ α τετ. Για την Γουίγκαν πιο επικίνδυνος παίχτης ήταν ο Μόζες που δημιούργησε πολλούς πονοκεφάλους στην άμυνα των φιλοξενουμένων.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Κόκκινοι είχαν και πάλι την ανούσια υπεροχή καθώς το γκολ δυσκολευόταν να έρθει. Παρόλα αυτά στο 51' ο Σουάρες επιχείρησε γυριστό σουτ προς την εστία της Γουίγκαν, η μπάλα βρήκε σε κάποιο χέρι και ο διαιτητής έδωσε το πέναλτι. Η δυνατή εκτέλεση του Άνταμ προς το κέντρο της εστίας βρήκε το εκπληκτικό Αλ Χαμπσί πάλι νικητή.

Έτσι οι δυο ομάδες μοιράστηκαν από έναν βαθμό, κάτι που αφήνει ικανοποιημένους τους γηπεδούχους ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν μια πικρία για το αποτέλεσμα.

Για την Λίβερπουλ αγωνίστηκαν:
Ρέινα, Τζόνσον, Σκρτελ, Άγκερ, Ενρίκε, Άνταμ, Χέντερσον, Μάξι(72' Μπέλαμι), Κάιτ(72' Σέλβι), Ντάουνινγκ, Σουάρες(87' Κάρολ)
Share on Google Plus

About Yiannis Dimitriadis

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.