Liverpool - QPR (pre game)


Μετά την ήττα στο Λονδίνο απέναντι στην Φούλαμ, η Λίβερπουλ φιλοδοξεί να επιστρέψει στις νίκες στο σημερινό ματς στο Άνφιλντ απέναντι στην νεοφώτιστη ΚΠΡ. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από την εντός έδρας ισοπαλία με την Γουέστ Μπρομ, σε ένα παιχνίδι που ήταν καλύτεροι αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Από την άλλη μεριά η Λίβερπουλ όπως προαναφέραμε έχασε μέσα στην έδρα της Φούλαμ. Οι κόκκινοι ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν ούτε ένα πόντο λόγω του προβλήματος που υπάρχει στην τελική ενέργεια αλλά κυρίως λόγο των διαιτητικών αποφάσεων.

Στην σημερινή αναμέτρηση η Λίβερπουλ θέλει οπωσδήποτε την νίκη και θα παίξει με άκρως επιθετικό προσανατολισμό. Στην προσπάθεια αυτή δεν θα μπορέσουν να την βοηθήσουν οι τραυματίες Λούκας Λέιβα και Στίβεν Τζέραρντ ενώ τιμωρημένος είναι και ο Τζέι Σπίαρινγκ λόγω της αποβολής του στο παιχνίδι της Δευτέρας. Θετικά νέα για την ομάδα που ανεβάζουν την ψυχολογία των παιχτών είναι η επιστροφή του αρχηγού στις προπονήσεις αρχίζοντας έτσι την αντίστροφη μέτρηση για την οριστική επάνοδο του στους αγωνιστικούς χώρους. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί ο Τζόντζο Σέλβι.

Από την άλλη μεριά οι φιλοξενούμενοι της ΚΠΡ έχουν κάνει μέχρι στιγμής μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα και σε κάθε αγώνα παρουσιάζονται καλύτεροι. Ο προπονητής της όμως θα πρέπει να βρει λύση στα αμυντικά προβλήματα εάν θέλει να ελπίζει για κάτι καλύτερο στο μέλλον. Απόντες για την ομάδα του Νιλ Γουόρνοκ είναι οι Κένι και Μέρφι, οι οποίοι είναι και οι δυο πρώτοι τερματοφύλακες της ομάδας αναγκάζοντας τον προπονητή να παίξει με τον τρίτο γκολκίπερ Τσέρνι.

Πιθανή ενδεκάδα Λίβερπουλ

Ρέινα, Τζόνσον, Σκρτελ, Άγκερ, Ενρίκε, Μπέλαμι, Άνταμ, Χέντερσον (Σέλβι), Ντάουνινγκ, Κάρολ, Σουάρεζ
Share on Google Plus

About Yiannis Dimitriadis

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.