Wigan - Liverpool (pregame)


Μια μόλις μέρα μετά την αυστηρή τιμωρία στον Λουίς Σουάρες για το περιστατικό με τον Εβρά η Λίβερπουλ καλείται να συνέλθει από το σοκ της απόφασης και να αντιμετωπίσει την Γουίγκαν μέσα στο DW Stadium. Οι κόκκινοι συνεχίζουν να βρίσκονται στο κυνήγι της 4ης θέσης και για να παραμείνουν εκεί σκέφτονται μόνο το τρίποντο σήμερα. Η Γουίγκαν τα προηγούμενα χρόνια είχε αποδείξει ότι είναι ένα σκληροτράχηλο σύνολο και φέτος παρά το γεγονός ότι δεν πηγαίνει πολύ καλά θα προσπαθήσει να κρατήσει την καλή παράδοση που έχει με την Λίβερπουλ.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 18η θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς έχοντας συνολικά 3 νίκες, 4 ισοπαλίες και 9 ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική κατάφεραν να αποσπάσουν ισοπαλία από την Τσέλσι και η ψυχολογία τους είναι σχετικά ανεβασμένη. Θα παλέψει τουλάχιστον για την ισοπαλία αλλά με νίκη βγαίνει από την ζώνη του υποβιβασμού. Στα 5 τελευταία παιχνίδια έχει μόλις μια ήττα από την Άρσεναλ δείχνοντας έτσι την καλή κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα. Ο Hugo Rodallega είναι αμφίβολος για τους γηπεδούχους ενώ ο Emmerson Boyce δεν είναι στην διάθεση του ταλαντούχου προπονητή της ομάδας Roberto Martinez.

Η Λίβερπουλ μετά την καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε απέναντι στην Άστον Βίλα κερδίζοντας παράλληλα με 0-2 καλείτε για δεύτερο σερί εκτός έδρας ματς. Η Γουίγκαν έκανε την ζημιά στην Τσέλσι κάτι που έδωσε στους Κόκκινους την δυνατότητα να πλησιάσουν τον στόχο της τετράδας. Για να γίνει αυτό όμως πρέπει να περάσουν το εμπόδιο που σταμάτησε τους Μπλε του Λονδίνου. Στην ομάδα είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένοι με την τιμωρία στον Σουάρες. Ο Λούις θα είναι παρών στο σημερινό παιχνίδι καθώς εκκρεμή το αν θα κάνει έφεση η Λίβερπουλ. Όλοι οι παίχτες θέλουν την νίκη που θα την αφιερώσουν στον Ουρουγουανό δείχνοντας πόσο δεμένοι οικογένεια είναι η Λίβερπουλ. Ο Κένι Νταλγκλίς δεν υπολογίζει για μια ακόμα αγωνιστική τους Τζέραρντ και Λούκας ενώ ο Σπίαρινγκ είναι τιμωρημένος. Έτσι θέση στην ενδεκάδα αναμένεται να πάρει ξανά ο Τζόντζο Σέλβι που ήταν πολύ καλός απέναντι στην Βίλα.

Πιθανή ενδεκάδα της Λίβερπουλ:

Ρέινα, Τζόνσον, Σκρτελ, Άγκερ, Ενρίκε, Άνταμ, Χέντερσον, Σέλβι, Ντάουνινγξ, Μπέλαμι, Σουάρες
Share on Google Plus

About Yiannis Dimitriadis

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.