ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Επαφές με Γκλάντμπαχ!


Για άλλη μια φορά το LiverpoolFans.gr ξεπερνά κάθε προσδοκία και σας φέρνει αποκλειστικά για εσάς σε αποκλειστικότητα τις επαφές της Liverpool με την Γκλάντμπαχ για τον αμυντικό μέσο Havard Nordtveit!

Ο 21χρονος αμυντικός μέσος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Arsenal και ίσως αυτό το γεγονός τον κάνει εκλεκτό για την αντικατάσταση του τραυματία Lucas!Το ότι γνωρίζει την Premier League ίσως αποτελέσει καθοριστικό στοιχείο για την απόκτησή του.

Ο νεαρός Νορβηγός μέσος αγωνίζεται στην γερμανική Γκλάντμπαχ και όπως πρώτο σας αποκαλύπτει το LiverpoolFans.gr η Liverpool έχει ταξιδέψει ήδη στην Γερμανία για λογαριασμό του!

Ο Nordtveit υπέγραψε συμβόλαιο στην Arsenal από την σεζόν 2007 έως το καλοκαίρι του 2010 κάνοντας το ντεμπούτο του στην φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Μπαρνέτ τον Ιούλιο του 2007.Την σεζόν 2009-2010 αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού στην Νυρεμβέργη όπου εκεί δεν κατάφερε να μείνει πολύ καιρό παρά τις πολύ εντυπωσιακές του εμφανίσεις μένοντας μόνο 6 μήνες στο σύλλογο!

Στα μέσα της σεζόν πήρε μεταγραφή στην Γκλάντμπαχ υπογράφοντας συμβόλαιο 3,5 ετών όπου και αγωνίζεται μέχρι σήμερα.Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας του και είναι βασικό στέλεχος της Εθνικής του ομάδας!

Οι τελευταίες πληροφορίες όπως αποκαλύπτει πρώτο το Liverpoolfans.gr αναφέρουν πως ήδη άνθρωπος των Reds έχει ταξιδέψει στην Γερμανία προκειμένου να κάνει μια πρώτη επαφή με τον παίκτη και με τον σύλλογό του!Το κόστος της μεταγραφής του δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό.

Κάνε κλικ εδώ και πάρε επιστροφή χρημάτων με τις αγορές σου έως και 50%
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.