Σφήνα και Demba Ba!


Ύστερα από την ανακοίνωση της Newcastle πως ο διεθνής Σενεγαλέζος φορ Demba Ba πωλείτε με ένα ποσό κοντά στα 10εκ. λίρες πολλοί σύλλογοι άρχισαν να σκέφτονται σοβαρά την περίπτωσή του!

Πρώτες οι Arsenal και Liverpool οι οποίες έχουν κολακευτεί ιδιαίτερα με τις τελευταίες εξαιρετικές εμφανίσεις του 26χρονου επιθετικού.Η Liverpool του Kenny Dalglish που σήμερα ο Σκοτσέζος τεχνικός κλείνει έναν ολόκληρο χρόνο στον πάγκο των Reds,ψάχνει έναν επιθετικό που θα πλαισιώσει τους Luis Suarez,Andy Carroll και Graig Bellamy και θα δώσει λύση στο σκοράρισμα.

Το γκολ που πέτυχε πρόσφατα ο Andy Carroll ίσως παίξει καθοριστικό ρόλο στην μεταγραφική ενίσχυση του συλλόγου μιας και ο King Kenny τον εμπιστεύεται απόλυτα και τον στηρίζει.Παρόλα αυτά ίσως προχωρήσουν σε απόκτηση επιθετικού και ένας παίκτης σαν τον Demba Ba αποτελεί ιδανική λύση.

Το πιο ανησυχητικό από όλα είναι ο σοβαρός τραυματισμός που υπέστη πριν από 2 σεζόν περίπου όταν φορούσε την φανέλα της Stoke και ανάγκασε τον αγγλικό σύλλογο να τον πουλήσει στην Γερμανική Χοφενχάιμ με ένα ποσό γύρο στα 7εκ. λίρες.Από κει ο Σενεγαλέζος φορ άρχισε σιγά σιγά να βρίσκει ξανά ρυθμό και πήρε μεταγραφή στην Γουέστ Χαμ.Εκεί αγωνίστηκε για λίγο καιρό χωρίς να εντυπωσιάσει και αποφάσισαν να του λύσουν το συμβόλαιο.Λίγες μέρες αργότερα υπέγραψε με ελεύθερη μεταγραφή στην Newcastle όπου αγωνίζεται μέχρι σήμερα δείχνοντας σε κάθε ματς τα δόντια του!

Αν και ο Ba σε λίγο καιρό δεν θα είναι διαθέσιμος αφού έχει υποχρεώσεις με την εθνική του ομάδα πολλοί σύλλογοι έχουν ενδιαφερθεί για την απόκτησή του ωστόσο η Newcastle με ανακοίνωσή της δήλωσε:

''Έχουμε μιλήσει και με τον παίκτη αλλά και με τον μάνατζερ του και μας έχει πει πως είναι χαρούμενος εδώ και θέλει να παραμείνει.Τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του έχουν εγκατασταθεί μόνιμα εδώ στο Tyneside και είναι πολλοί χαρούμενοι.''

Οι τελευταίες πληροφορίες όμως αναφέρουν πως ο αγγλικός σύλλογος δεν θα έλεγε όχι σε μια δελεαστική προσφορά που θα αγγίζει τουλάχιστον τα 10εκ. λίρες.


Ήρθε η ώρα για αληθινό πόλεμο. Ετοιμάσου για τη μάχη! War2
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.