Liverpool-Manchester United (pre-game) κύπελλο Αγγλίας


Με την ψυχολογία στα ύψη και τους παίκτες σε τρομερή κατάσταση η Liverpool αντιμετωπίζει την Manchester United για τον τέταρτο γύρο του FA Cup στο γήπεδο Anfield.

Η ομάδα του Kenny Dalglish δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμού και θα παραταχθεί πλήρως απέναντι στην United που θυμίζει..νοσοκομείο!Η Liverpool με μπροστάρη τον κόσμο της θα διεκδικήσει την νίκη που θα της επιτρέψει να κάνει όνειρα για την κατάκτηση ακόμα ενός κυπέλλου ύστερα από την πρόκριση στον τελικό του League Cup.

Η μόνη απουσία που έχει ο King Kenny είναι ο τιμωρημένος Luis Suarez ενώ κανονικά θα δώσει το παρόν ο Jay Spearing.Είναι πολύ πιθανόν να ξεκινήσει ο Carroll αντί του Bellamy λόγο κόπωσης του Ουαλού άσσου ύστερα από το τρομερό παιχνίδι που έκανε απέναντι στην City.

Από την άλλη μεριά η ομάδα του Sir Alex πιο πολύ θυμίζει νοσοκομείο παρά ποδοσφαιρική ομάδα καθώς προβλήματα τραυματισμού αντιμετωπίζουν ούτε ένας ούτε δυο αλλά 10 παίκτες!Cleverly,Owen και Fletcher είναι απόντες εδώ και αρκετό καιρό με τους Nani, Ferdinald, Jones, Young, Anderson, Vidic και Rooney να προστίθενται στην λίστα με τους τραυματίες.

Ο Rooney σε σχέση με τους άλλους είναι σε καλύτερη κατάσταση όμως δεν προπονήθηκε καθόλου αυτήν την εβδομάδα με τον Sir Alex να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες του.Δεν θα μας φανεί όμως παράξενο ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα να τον χρησιμοποιήσει στα τελευταία λεπτά.

Πιθανές ενδεκάδες:

Reina,Johnson,Enrique,Agger,Skrtel,Henderson,Downing,Gerrard,Adam,Kuyt,Carroll

Lindegaard,Rafael,Smalling,Evans,Evra,Valencia,Carrick,Giggs,Park,Welbeck,Chicharito


La Redoute
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.