Liverpool-Stoke (pre-game)


Ευχάριστο κλίμα επικρατεί στις τάξεις των Reds ύστερα από την πολύ σπουδαία νίκη απέναντι στην Manchester City μέσα στο ''Etihad'' για την ημιτελική φάση του FA Cup με 1-0 χάρη στο γκολ του Steven Gerrard με πέναλτι.

Η ψυχολογία των παικτών του Kenny Dalglish βρίσκεται στα ύψη και κόντρα στην Stoke θα επιχειρήσουν την νίκη που θα τους διατηρήσει κοντά στην τετράδα μιας και είναι ο κύριος στόχος.Το σημερινό παιχνίδι είναι το 50ό του Kenny Dalglish στον πάγκο των Reds έχοντας μέχρι στιγμής 26 νίκες,12 ισοπαλίες και 11 ήττες.

Η Stoke βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση έχοντας χάσει μόλις μια φορά στα τελευταία 8 παιχνίδια.Στα αγωνιστικά,πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι Woodgate,Wilson και Shotton ωστόσο η συμμετοχή τους θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Από την άλλη μεριά η Liverpool δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα πλην του τιμωρημένου Luis Suarez και του τραυματία Jay Spearing ωστόσο δείχνουν να μπορούν να τα καταφέρουν και χωρίς τον Ουρουγουανό άσσο αν πραγματικά θέλουν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα και χαρακτηριστικό παράδειγμα η νίκη επί της City με 1-0.

Επιστρέφουν στο αρχικό σχήμα οι Jose Enrique και Charlie Adam ενώ θέση βασικού διεκδικεί και ο Shelvey.Μια πιθανή ενδεκάδα είναι:

Reina,Johnson,Enrique,Skrtel,Agger,Downing,Gerrard,Adam,Henderson,Bellamy,Carroll.

Πιθανό σκορ ύστερα από δημοσκόπηση: 2-0
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.