''Μπαμ'' με Marin και Barrios!

Το φιάσκο συνεχίζεται με τα ονόματα που καθημερινά βγαίνουν στο φως για λογαριασμό της Liverpool δημιουργώντας έτσι έναν έντονο προβληματισμό στους οπαδούς του συλλόγου!

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα αυτήν την φορά της People ο Kenny Dalglish σχεδιάζει διπλό μεταγραφικό μπαμ της τελευταίας στιγμής αποκτώντας τον εξτρέμ της Βέρντερ Βρέμης,Marko Marin και τον επιθετικό της Ντόρτμουντ,Lucas Barrios!

Σύμφωνα λοιπόν με το βρετανικό δημοσίευμα ο Damien Comolli παρακολουθεί τον Marko Marin από το περασμένο καλοκαίρι και φαίνεται πως ήρθε η στιγμή για να επισημοποιήσει το ενδιαφέρον των Reds.Με τον χρόνο όμως να εξαντλείται ο Comolli πρέπει να δράση γρήγορα πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος προσφέροντας στον γερμανικό σύλλογο το ποσό των 12 εκ. λιρών!

Όσο για τον Lucas Barrios όπως αναφέρει και η People.co.uk δεν είναι στα αρχικά πλάνα του προπονητή και φαίνεται αρκετά δυσαρεστημένος που δεν αγωνίζεται στο αρχικό σχήμα.Ο 27χρονος παίκτης κοστολογείται στα 10 εκ. λίρες με εβδομαδιαίο μισθό τις 100,000 λίρες(!) όμως οι Reds δεν δείχνουν πρόθυμοι να προσφέρουν ένα τέτοιο ποσό στην τωρινή μεταγραφική περίοδο και έτσι θα προσπαθήσουν τον δανεισμό του για το υπόλοιπο της σεζόν με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι!

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η People οι Reds επιθυμούν την απόκτηση ενός επιθετικού προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος του Champion League!

Διαβάστε στα παρακάτω links τα προηγούμενα άρθρα μας για τον Marko Marin.
17/6/11
2/10/11

Εσύ έγινες μάρτυρας του εγκλήματος?
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.