Πέταξαν τα Γεράκια(vid)


Το αήττητο σερί των Μαϊάμι Χιτ έσπασαν οι Ατλάντα Χοκς. Τα Γεράκια λύγισαν τους επίδοξους πρωταθλητές μέσα στην έδρα τους με 100-92. Για τους Χιτ όλα τα λεφτά ήταν πάλι η μαγική τους τριάδα, Λεμπρόν - Γουέιντ - Μπος ενώ για τους νικητές Χοκς κορυφαίος ήταν ο Τζόνσον και καθοριστικός ο Τρέισι ΜακΓκρέιντι.
Η άλλη αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος μέχρι χθες ήταν η Οκλαχόμα. Μέχρι χθες όμως και αυτοί γιατί οι πρωταθλητές του Ντάλας είχαν άλλη άποψη και με κορυφαίο τον μεγάλο Γερμανό υποχρέωσαν στην πρώτη ήττα για φέτος τους Θάντερ και στην δεύτερη δική τους νίκη.
Στο Ντένβερ οι γηπεδούχοι Νάγκετς επικράτησαν των Μιλγουόκι Μπακς με 91-86. Ο Κώστας Κουφός ξεκίνησε για πρώτη φορά φέτος στην βασική πεντάδα πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση. Σε 19 λεπτά συμμετοχής είχε 8 πόντους με 2/2 βολές και 3/4 δίποντα μαζεύοντας ταυτόχρονα και 6 ριμπάουντ. Επίσης είχε 1 κλέψιμο, 1 τάπα και 3 λάθη. Κορυφαίος για τους Νάγκετς ο Ιταλός Γκαλινάρι με 21 πόντους και 10 ριμπάουντ.
Στα άσχημα νέα της βραδιάς ο Μανού Τζινόμπιλι τραυματίστηκε στο παιχνίδι ενάντια στους Μινεσότα. Ο Αργεντινός υπέστη κάταγμα στο αριστερό του χέρι και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 4 έως 6 εβδομάδες. Το αριστερό του χέρι έσπασε και ο Ρόνι Τουριάφ στο χθεσινό ματς απέναντι στους Σέλτικς ο οποίος θα παραμείνει επίσης εκτός για 4-6 εβδομάδες.

Τα χθεσινά αποτελέσματα

Μαϊάμι Χιτ - Ατλάντα Χοκς 92-100
Ντάλας Μάβερικς - Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ 100-87
Νιου Τζέρσι Νετς - Ιντιάνα Πέισερς 94-108
Μινεσότα Τίμπεργουλβς - Σαν Αντόνιο Σπερς 106-96
Νιου Γιορκ Νικς - Τορόντο Ράπτορς 85-90
Μπόστον Σέλτικς - Ουάσινγκτον Ουίζαρντς 100-92
Γιούτα Τζαζ - Νιου Όρλιαν Χόρνετς 94-90
Ντιτρόιτ Πίστονς - Ορλάντο Μάτζικ 89-78
Ντένβερ Νάγκετς - Μιλγουόκι Μπακς 91-86

Το χθεσινό top 10
Share on Google Plus

About Yiannis Dimitriadis

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.