Ιδανικός ο Τζέραρντ


Τον Στίβεν Τζέραρντ έχρισε σαν ιδανικό αρχηγό της Εθνικής Αγγλίας για το Euro 2012 ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής της Αγγλίας Γκράχαμ Τέιλορ. Μιλώντας στο BBC ο Τέιλορ, ο οποίος ήταν προπονητής των Λιονταριών την περίοδο 1990-1993, αφού πρώτα έδωσε συγχαρητήρια στην ομοσπονδία για την απόφασή της να καθαιρέσει τον Τζον Τέρι από αρχηγό, μίλησε για τον αντικαταστάτη του.

"Ο Τζέραρντ ήταν αρχηγός και πιο παλιά και δεν βρίσκω τον λόγο να μην ξαναγίνει. Είναι ένας παίχτης παγκόσμιας κλάσης και εφόσον βρει την φόρμα του θα είναι ο ιδανικός αρχηγός για την Εθνική"

Υποψήφιοι για το περιβραχιόνιο του αρχηγού είναι ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Σίτι, Τζο Χαρτ καθώς και ο μέσος της Τότεναμ, Σκοτ Πάρκερ.
Να θυμίσουμε ότι η Αγγλική ομοσπονδία αποφάσισε να πάρει πίσω την αρχηγεία από τον Τέρι καθώς ο αμυντικός της Τσέλσι κατηγορείται για ρατσιστική επίθεση προς τον αμυντικό της ΚΠΡ, Άντον Φέρντιναντ. Υπαρχηγός της ομάδας είναι ο αδερφός του Άντον, Ρίο Φέρντιναντ ο οποίος δήλωσε ότι δεν ενδιαφέρεται να προαχθεί σε αρχηγό κι έτσι η ομοσπονδία είναι σε αναζήτηση για τον παίχτη που θα καθοδηγήσει τα Λιοντάρια στο Euro 2012.
Share on Google Plus

About Yiannis Dimitriadis

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.