Liverpool-Tottenham (pre-game) Premier League

Φτάσαμε αισίως στη 24η στροφή του πρωταθλήματος και η ομάδα μας υποδέχεται στο Anfield την Tottenham. Αναμφίβολα είναι ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας για τους ποδοσφαιριστές του Dalglish και σίγουρα η νίκη είναι μονόδρομος ώστε οι κόκκινοι να φτάσουν στην πρώτη τετράδα.

Αγωνιστικά,  ο King Kenny έχει μόνο ευχάριστους πονοκεφάλους καθώς επιστρέφει τόσο ο αρχηγός Steven Gerrard ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Wolves, αλλά και ο Luis ''El Pistolero'' Suarez ο οποίος εξέτισε την ποινή 8 αγωνιστικών που του είχε επιβληθεί και θα είναι στην διάθεση του Dalglish. Κατά τ' άλλα εκτός θα είναι ο Lucas Leiva(μια απουσία που είναι κάτι παραπάνω από αισθητή).

Στην αντίπερα όχθη, μετά και τις μεταγραφές των Luis Saha και Ryan Nelsen τα σπιρούνια δείχνουν πιο ενισχυμένα. Μάλιστα ο δεύτερος θα είναι στην αποστολή για το μεγάλο αυτό παιχνίδι ενώ αμφίβολοι θεωρούνται οι Jermaine Defoe και Aaron Lennon. Κατά τ' άλλα ο Redknapp δεν αντιμετωπίζει κάποια άλλα αγωνιστικά προβλήματα και θα παρατάξει την ομάδα του με στόχο το διπλό στο Anfield.

Καλό θα ήταν επίσης να μην ξεχάσουμε και το κάζο που υπέστη πέρυσι η ομάδα μας σε αυτό το γήπεδο κόντρα στα σπιρούνια όπου και ηττήθηκε με 0-2 και έτσι έχασε την ευκαιρία να τερματίσει στην 5η θέση μετά από μια καταστροφική σεζόν. Είναι ένα παιχνίδι το οποίο πρέπει να το κερδίσουμε ώστε να συνεχιστεί με άλλον αέρα η προσπάθεια της ομάδας να τερματίσει 4η.
Share on Google Plus

About Χρήστος Τσάλτας

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.