Συνάντηση Coleman-Bellamy

Άμεση συνάντηση αναμένετε να έχει ο Ουαλός άσσος της Liverpool,Graig Bellamy με τον νέο τεχνικό της Εθνικής Ουαλίας,Chris Coleman την επόμενη εβδομάδα ύστερα από αίτημα-πρόσκληση του προπονητή.

Ο Bellamy είχε αποκαλύψει πως πλέον με τα 32 χρόνια στην πλάτη του δεν μπορεί να προσφέρει στην Εθνική του ομάδα και σκέφτεται την αποχώρησή του.

Ο νέος τεχνικός όμως Chris Coleman,γνωστός σε όλους μας και από το πέρασμά του στην Λάρισα,τόνισε πως δεν θέλει να σταματήσει ο Bellamy από την Εθνική ομάδα καθώς έχει να προσφέρει ακόμα πολλά.

''Δεν θέλω να αποχωρήσει,έχει να προσφέρει ακόμα πολλά.Έχω μιλήσει μαζί του την περασμένη εβδομάδα και θα ξανά συναντηθούμε μια μέρα την επόμενη εβδομάδα.Είναι σε πολύ καλή κατάσταση και σε εξαιρετική φόρμα και προσπαθούμε στην ομάδα να συνεχίσουμε να εφαρμόζουμε την τακτική του Gary Speed.
Είναι πολύ σημαντικό να κρατήσουμε τους μεγάλους ποδοσφαιριστές στην ομάδα και θα προσπαθήσω να τον πείσω να μείνει.''τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικών των Ουαλών.

Ο Graig Bellamy είναι στην 5η θέση των σκόρερ όλων των εποχών στην Εθνική Ουαλίας έχοντας πετύχει 19 γκολ σε 67 διεθνής εμφανίσεις ενώ το ντεμπούτο του το πραγματοποίησε κόντρα στην Τζαμάικα το 1998.

Ο Coleman έχει αρκετά συχνά συνομιλίες με τον Bellamy για την επέκταση της διεθνής καριέρας του τουλάχιστον μέχρι το παγκόσμιο κύπελλο του 2014.

''Χρειαζόμαστε τον Graig όχι μόνο λόγο της ικανότητάς του αλλά και λόγο της νοοτροπίας του.''είπε χαρακτηριστικά.



Πηγή:bbc.co.uk
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.