Στατιστικά του Jay Spearing


Πολλοί από τους υποστηρικτές της ομάδας έχουν αμφισβητήσει αρκετά τον νεαρό μέσο Jay Spearing.Τα στατιστικά όμως που θα δείτε παρακάτω δείχνουν πόσο σημαντικό ρόλο έχει παίξει ο νεαρός μέσος που τόσο πολύ στηρίζει και εμπιστεύεται ο Kenny Dalglish.


Ο Jay Spearing έχει ξεκινήσει σε 10 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με την Liverpool να κερδίζει το 80% των αγώνων που έχει δώσει!


Η αποβολή του στο παιχνίδι με την Φούλαμ και ο τραυματισμός στο παιχνίδι με την Citiy στο Etihad Stadium τον έχει επηρεάσει αρκετά ωστόσο ο Spearing στο παιχνίδι με την Wolves μας έδειξε πως επέστρεψε πιο δυνατός από ποτέ!

Ξεκίνησε βασικός και έδειξε από το ξεκίνημα τα χαρακτηριστικά του κερδίζοντας την κατοχή της μπάλας 9 φορές!6 από αυτές ήταν στο χώρο μεταξύ του κέντρου και της άμυνας αφού αγωνίστηκε ως αμυντικό χαφ.

(στην πρώτη γραμμή είναι τα στατιστικά του στα παιχνίδια που αγωνίστηκε πριν τραυματιστεί και στην κάτω γραμμή τα στατιστικά του στον αγώνα με την Wolves.)

Ο Jay Spearing έχει παίξει 348 λεπτά με την Liverpool και κερδίζει την κατοχή της μπάλας στην μεσαία γραμμή κάθε 9,4 λεπτά.Αρκετά εντυπωσιακό στατιστικό για νεαρό παίκτη.

Ο Charlie Adam κερδίζει την κατοχή της μπάλας κάθε 9,8 λεπτά,ενώ ο Henderson κάθε 13,1 λεπτά.Το διαφορετικό με τον Adam είναι ότι ο Σκοτσέζος είναι περισσότερο επιθετικογενής παίκτης από τον Spearing και δεν έχει αμυντικό ρόλο στο παιχνίδι.

Στις προσωπικές μονομαχίες πάλι υπερισχύει ο νεαρός Jay Spearing με ποσοστό 64% έναντι 52% του Adam.Δείτε στον παρακάτω πίνακα τα στατιστικά του νεαρού μέσου την φετινή σεζόν σε σύγκριση με την περσινή.

(σεζόν 2011-2012 στα αριστερά/σεζόν 2010-2011 στα δεξιά)

Τα παραπάνω στατιστικά είναι από την εταιρία opta statics.
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.