Liverpool-Cardiff (pre-game) Carling Cup final

Liverpool carling cup 2012
Με στόχο το 8ο τρόπαιο της ιστορίας της η Liverpool θα ταξιδέψει στο γήπεδο Wembley για να αγωνιστεί κόντρα στην σκληροτράχηλη και φιλόδοξη Cardiff.

Η ομάδα του Kenny Dalglish με την ψυχολογία στα ύψη θα διεκδικήσει το κύπελλο ευελπιστώντας να αποτελέσει την αρχή μιας νέας μεγάλης ιστορίας!Οι παίκτες του γνωρίζουν την σημασία του κυπέλλου και αναμένετε να δώσουν τα πάντα προκειμένου να το κατακτήσουν!

Από την άλλη μεριά η φιλόδοξη Cardiff δεν έχει να χάσει τίποτα και θα παλέψει με ότι ''όπλα'' διαθέτει για την νίκη-έκπληξη κόντρα στην ομάδα των Reds και θα προσπαθήσουν να αποδείξουν ότι άξιζαν την παρουσία τους στον μεγάλο τελικό του Wembley!

Στα αγωνιστικά η Liverpool δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και θα παραταχθεί με όλα της τα ''όπλα'' με τους Carroll και Suarez να ξεκινούν και τον Bellamy πιθανόν στον πάγκο,εκτός κι αν ο Σκοτσέζος κάνει τις γνωστές εκπλήξεις του λίγο πριν τον αγώνα.

Στην  αντίπερα όχθη ο τερματοφύλακας της Cardiff,Tom Heaton ελπίζει να ξεπεράσει τις μικροενοχλήσεις του και να αγωνιστή κανονικά ενώ την παράσταση αναμένετε να κλέψει ο ξάδερφος του αρχηγού της Liverpool Steven Gerrard,Anthony Gerrard που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά απέναντί του.

Η Cardiff έχει σκοράρει 14 φορές ενώ έχει δεχθεί 6 γκολ στην διοργάνωση,με την Liverpool έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο να έχει πετύχει 12 γκολ και να έχει δεχθεί μόλις 5 γκολ.
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.