Καρδιοχτύπησε αλλά το κατέκτησε η Liverpool !

Αν και καρδιοχτύπησε η Liverpool τελικά κατέκτησε το Carling Cup στο κατάμεστο Wembley κερδίζοντας στα πέναλτι με 3-2!Στην κανονική διάρκεια του αγώνα το ματς αναδείχθηκε ισόπαλο 1-1 ενώ ισόπαλη έληξε και η παράταση!

Με κορυφαίους τους Skrtel και Downing και με σωτήρα τον Kuyt η ομάδα του King Kenny κατέκτησε το 8ο τρόπαιο μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς!

Το ξεκίνημα δεν ήταν και τόσο ιδανικό και την Liverpool με την Cardiff να ανοίγει το σκορ μόλις στο 19' λεπτό παγώνοντας το κατάμεστο Wembley!Το 1-1 έκανε ο εκπληκτικός σήμερα Skrtel στο 60 'λεπτό διανύοντας την πιο πετυχημένη και παραγωγική του σεζόν με την φανέλα των Reds!

Στην συνέχεια ο μονόλογος της Liverpool συνεχίστηκε όμως δεν αξιοποίησαν τις πολλές χαμένες ευκαιρίες τους με το 1-1 να παραμένει μέχρι το τέλος στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση!

Η πίεση συνεχίστηκε και στην πρώτη παράταση με τους Reds να κυριαρχούν σε όλο το γήπεδο ωστόσο πάλι δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις δεκάδες χαμένες ευκαιρίες που δημιούργησαν!

Στο ξεκίνημα της δεύτερης παράτασης όμως και συγκεκριμένα στο 108΄λεπτό ο συνήθης ύποπτος Dirk Kuyt έγραψε το 2-1 με το οποίο η Liverpool του King Kenny ήταν μια ανάσα από την 8η κούπα στην ιστορίας της!

Λογάριαζε όμως χωρίς τον Turner,τον κορυφαίο της Cardiff,που ισοφάρισε στο 118' λεπτό σε 2-2 στέλνοντας τις δυο ομάδες στην διαδικασία των πέναλτι!Εκεί όπου η Liverpool κέρδισε 3-2 και κατέκτησε το 8ο τρόπαιο στην ιστορία της!

Το αξιοπερίεργο είναι πως το τελευταίο και χαμένο πέναλτι το έχασε ο ξάδερφος του Steven Gerrard,Anthony Gerrard ενώ λίγο πιο πριν οι Reds έχασαν 2 πέναλτι με τους Gerrard και Adam να αστοχούν!



Cardiff City - Liverpool 2:2 από FootballKing1992

Δείτε εδώ την στιγμή της στέψης!Τον Steven Gerrard να σηκώνει ψηλά στον ουρανό το κύπελλο!
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.