Liverpool-Wigan (pre-game) Σάββατο 17:00

Το στραπάτσο της προηγούμενης αγωνιστικής θα επιχειρήσει να ξεχάσει η Liverpool στην αυριανή αναμέτρηση με την Wigan στο Anfield.

Η ομάδα του Kenny Dalglish κατάφερε φέτος και έγινε...''σάκος του μποξ'' των μικρών ομάδων που μάχονται για την σωτηρία αφού αν και βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 0-2 κατάφερε τελικά και έχασε με 3-2 από την ΚΠΡ του Djibril Cisse,ο οποίος σκόραρε αλλά δεν πανηγύρισε το γκολ του.

Έτσι οι Reds χάρισαν πολύτιμους βαθμούς και στην ΚΠΡ για να τις δώσει ελπίδες παραμονής.Το ίδιο...δώρο έκαναν και στις Bolton,Fulham και Blackburn χάνοντας αμφότερα με 3-1, 1-0 αντίστοιχα και φέρνοντας ισοπαλία 1-1 στο Anfield με την Blackburn!Βαθμοί που στο τέλος θα φανούν...πολύτιμοι!

Πλέον η Liverpool καλείται να συμμαζέψει τα σπασμένα καθώς περιθώρια για άλλα ''δώρα'' δεν υπάρχουν.Αγωνίζεται με την Wigan στο Anfield και ελπίζουμε πως δεν θα την λυπηθούν με την Wigan να ψάχνει απεγνωσμένα βαθμούς για να παραμείνει στην κατηγορία!

Στα αγωνιστικά,ο King Kenny είδε σε εκπληκτική κατάσταση τον νεαρό αμυντικό Coates,που μάλιστα πέτυχε και ένα εκπληκτικό γκολ σπάνιας ομορφιάς κόντρα στην ΚΠΡ,και τον βάζει βασικό δίπλα στο Skrtel.


Στην μεσαία γραμμή δεν θα υπάρξουν εκπλήξεις πιθανόν με τους Spearing και Henderson να πλαισιώνουν τον Gerrard. Στην επίθεση διατηρεί τον Suarez στην κορυφή ενώ θέση βασικού διεκδικεί ο Carroll.Πρόβλημα με Adam που χάνει το αυριανό ματς ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Kelly.

Στην αντίπερα όχθη,ο Roberto Martinez δεν αντιμετωπίζει ουσιαστικά προβλήματα και θα παραταχθούν με σκοπό τους 3 βαθμούς για να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για παραμονή στην  κατηγορία.

Το ματς θα διεξαχθεί υπό την παρουσία αρθρογράφων του LiverpoolFans.gr!
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.