Συνεχίζει τα...''δώρα'' η Liverpool (1-2) vids

Ελπίδες παραμονής στις ομάδες που μάχονται για την σωτηρία φαίνεται πως θέλει να δίνει η Liverpool την φετινή σεζόν!

Μετά τους πολύτιμους βαθμούς που χάρισε σε Bolton,QPR,Fulham και Blackburn ήταν η σειρά της Wigan να γευτεί τους 3 βαθμούς τις νίκης και παράλληλα να αυξήσει τις ελπίδες της για παραμονή στην μεγάλη κατηγορία!

Η ομάδα του Kenny Dalglish στην σημερινή αναμέτρηση στάθηκε για άλλη μια φορά κατώτερη των περιστάσεων και για άλλο ένα ματς δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα της γνωρίζοντας σήμερα την δεύτερη ήττα μέσα στο Anfield και μάλιστα από την ουραγό Wigan!

Το σκορ άνοιξε η Wigan με χτύπημα πέναλτι του Maloney ύστερα από...απερισκεψία του Skrtel,στο 30' λεπτό.Οι Reds πίεσαν για την ισοφάριση όμως δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες και έτσι το 0-1 έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Ξύπνησαν στο δεύτερο ημίχρονο με την ισοφάριση να έρχεται άμεσα από τον Luis Suarez στο 47' λεπτό.Η χαρά όμως δεν κράτησε πολύ με την Wigan να ξανά παίρνει προβάδισμα με γκολ του Caldwell στο 63' λεπτό.

Πίεσε αρκετά η Liverpool για την ισοφάριση όμως το γκολ δεν ήρθε ποτέ και έτσι συνέχισαν να...μοιράζουν ελπίδες στις μικρές ομάδες που παλεύουν για την σωτηρία κάνοντας ένα πολύ ωραίο...''δώρο'' στην ομάδα του Roberto Martinez!

Τελικό σκορ Liverpool-Wigan 1-2 μέσα σε έντονες αποδοκιμασίες με την ομάδα του Kenny Dalglish να συνεχίζει να απογοητεύει μέσα στο Anfield!

Τα θετικά την σημερινής αναμέτρησης είναι η συμμετοχή του νεαρού πιτσιρικά Raheem Sterling που αγωνίστηκε για πρώτη φορά με την μεγάλη ομάδα μπαίνοντας αλλαγή στο 84' λεπτό στην θέση του Kuyt.



szólj hozzá: L0-1W www.fasthighlights.com

szólj hozzá: L1-1W www.fasthighlights.com

szólj hozzá: L1-2W www.fasthighlights.com
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.