Γάμος και χαρά στη Σιγκαπούρη από Liverpoodlians !


Η Λίβερπουλ ήταν πάντα γνωστή για τη δύναμή της να ενώνει τους οπαδούς του συλλόγου, αλλά πρόσφατα δύο φανατικοί Kopites πήγαν τα πράγματα ένα βήμα πιο πέρα ​​ με τον  LFC γάμο τους  και μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα μοναδικό βίντεο της μεγάλης ημέρας του γάμου τους.


Ο Henry Χαν και Eileen Siaw συναντήθηκαν  το 2001 σε ένα κλαμπ  του συλλόγου των επίσημων υποστηρικτών του «Liverpool FC»στη Σιγκαπούρη, όπου είναι και οι δύο μέλη.

Ωστόσο, αν και οι δύο σκληροπυρηνικοί κόκκινοι,η πορεία τους προς τον γάμο δεν είχε παραμυθένιο ξεκίνημα.

«Αργούσε πάντα  στις συναντήσεις μας» θυμάται ο Henry.

"Πρέπει να πω ότι δεν συμπαθούμε ο ένας τον άλλο πάρα πολύ!"

Ωστόσο, το ζευγάρι άρχισε σύντομα να ταιριάζει  και από την πρώτη μέρα που είναι μαζί  παρακολουθούν σε δράση την Λίβερπουλ από κοινού. Πράγματι, όλα τα ραντεβού του ζευγαριού ήταν επικεντρωμένα γύρω από τις επευφημίες για τους Reds.

Και μόλις πάνω από 10 χρόνια μετά την πρώτη τους συνάντηση ,ο Henry και Eileen αποφάσισαν να παντρευτούν και φυσικά έκαναν Λίβερπουλ γάμο που έγινε  στο ξενοδοχείο Regent στη Σιγκαπούρη, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στις 25 Φεβρουαρίου.

Όσοι παρακολούθησαν την τελετή κλήθηκαν να φορέσουν φανέλες ποδοσφαίρου της ομάδας, ενώ η νύφη και ο γαμπρός περπάτησαν  στον διάδρομο τραγουδώντας  το You'll Never Walk Alone όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο.


Ο κύριος και η κυρία Χαν είναι τώρα έτοιμοι να κάνουν τον μήνα του μέλιτος τους στο Λίβερπουλ και ελπίζουν να παρακολουθήσουν την αναμετηση των ερυθρόλευκων με την Fulham στο Anfield τον επόμενο μήνα.

Ιδανικό γαμήλιο δώρο πάντως θα ήταν η νίκη στο σημερινό ντέρμπι του Merseyside κόντρα στην Everton.
Share on Google Plus

About Γιάντσιος Χρήστος

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.