Newcastle-Liverpool (pre-game) Κυριακή 15:30

Την νίκη που θα την διατηρήσει μέσα στην 10άδα θα ψάξει να βρει στον κυριακάτικο αγώνα κόντρα στην Newcastle η Liverpool του King Kenny.

Την προηγούμενη αγωνιστική χάρισε για πολλοστή φορά φέτος 3 υπέρ πολύτιμους βαθμούς σε ομάδα που μάχεται για την παραμονή.

Η Wigan πέτυχε σπουδαία νίκη μέσα στο Anfield και υποχρέωσε τους Reds στην 5η ήττα στους τελευταίους 6 αγώνες,και την 2η εντός έδρας για φέτος.

Έχουν στενέψει τα περιθώρια πλέον με την Liverpool να κινδυνεύει να μείνει εκτός 10άδας αφού βρίσκεται πλέον στην 7η θέση με 42 βαθμούς,μόλις 2 πόντους μπροστά από Sunderland και Everton που καραδοκούν.

Βρίσκετε στους -8 από την 6η Newcastle και αν θέλει να κατέχει μια αξιοπρεπείς θέση στον βαθμολογικό πίνακα της Premier League πρέπει να νικήσει τις ''καρακάξες'' για να μειώσει την διαφορά στους -5.

Η Newcastle την προηγούμενη αγωνιστική πέτυχε σπουδαία νίκη απέναντι στην West Brom εκτός έδρας με 3-1 και θα αντιμετωπίσει την Liverpool στο St.Park με ανεβασμένη ψυχολογία.

Στα αγωνιστικά,ο Kenny Dalglish δεν υπολογίζει στους τραυματίες Agger,Lucas,Adam ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Glen Johnson.

Θέση βασικού διεκδικεί ο Carroll που θα αγωνιστεί απέναντι στην πρώην ομάδα του κάτω από ψυχολογική πίεση ενώ διατηρούνται στο αρχικό σχήμα Henderson και Spearing.

Σκέψεις να συμπεριλάβει στην αποστολή και πάλι τον Sterling.

Στην αντίπερα όχθη ο Alan Pardew θα παρατάξει την ομάδα του με όλα του τα αστέρια και θα κυνηγήσει την νίκη με σκοπό να δείξει,όπως ισχυρίζονται τα βρετανικά ΜΜΕ,πως η ομάδα του αδικείτε από την τωρινή θέση που κατέχει και πως αξίζει να βρίσκετε μέσα στην πρώτη 5άδα.

Το κλίμα είναι φορτισμένο για τον Andy Carroll που τόνισε σε δηλώσεις του πως δεν θα πανηγυρίσει το γκολ(αν το πετύχει,χλωμό δηλαδή) ενώ οι σκέψεις του King Kenny είναι να τον αφήσει εκτός καθώς θεωρεί πως θα επηρεαστεί η αγωνιστική του συμπεριφορά από τους οπαδούς της Newcastle.

Στο πρώτο ματς του πρώτου γύρου στο Anfield η Liverpool είχε κερδίσει με 3-1 έχοντας μάλιστα πολύ καλή εμφάνιση.
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.