Την...πίκρανε 2-0 (vds)

Πίκρα και απογοήτευση για άλλη μια φορά στις τάξεις των Reds με την ομάδα του Kenny Dalglish να συνεχίζει να απογοητεύει χάνοντας και από την Newcastle του Alan Pardew με 2-0!

Αποβλήθηκε ο Reina,με Shelvey βασικό ξεκίνησε ο Σκοτσέζος τεχνικός αφήνοντας στον πάγκο Kuyt και Downing!

Σ'ένα μουντό και κακό πρώτο μέρος η Liverpool έχασε την πρώτη κλασική ευκαιρία για γκολ όταν στο 9' λεπτό ο Andy Carroll με ωραία προσωπική ενέργεια πέρασε και τον τερματοφύλακα όμως αντί να πλασάρει για το 0-1 προτίμησε να..''βουτήξει'' θέλοντας να πάρει πέναλτι,χάνοντας έτσι την πρώτη καλή ευκαιρία της ομάδας για να ανοίξει το σκορ και να προηγηθεί.

Το προβάδισμα δεν το πήραν ποτέ οι Reds δίνοντας την ευκαιρία στην Newcastle να προηγηθεί με την κεφαλιά του Cisse στο 19' λεπτό ύστερα από την πολύ καλή ενέργεια και σέντρα του Μπεν Αρφά.Μετά το 1-0 δεν υπήρχε αξιόλογη φάση ούτε για την ισοφάριση αλλά ούτε και για το 2-0 με τις δυο ομάδες να αγωνίζονται προσεκτικά μένοντας στο 1-0 που έμελλε να είναι και το σκορ ημιχρόνου.

Την πρώτη καλή στιγμή του δευτέρου ημιχρόνου την έχασε η Newcastle με την κεφαλιά του Γουίλιαμσον να σταματάει στο κάθετο δοκάρι του Ρέινα στο 47' λεπτό.Η πίεση συνεχίστηκε με τις ''καρακάξες'' να φτάνουν εύκολα στο 2-0 και πάλι με σκόρερ τον Cisse στο 59' λεπτό περνώντας και τον τερματοφύλακα πετυχαίνοντας έτσι ένα από τα πιο εύκολα γκολ της καριέρας του!

Σαν να μην έφτανε αυτό οι Reds έμειναν με 10 παίκτες όταν στο 81' λεπτό ο Pepe Reina έριξε κουτουλιά στον Perch και αποβλήθηκε!Κάτω από τα δοκάρια για το υπόλοιπο της αναμέτρησης έκατσε ο Enrique αφού προηγούμενος ο King Kenny είχε ολοκληρώσει τις αλλαγές του!

Σε ένα ματς που για άλλη μια φορά απογοήτευσε η ομάδα του Kenny Dalglish πίκρανε ακόμα μια φορά τον κόσμο της χάνοντας από την Newcastle με 2-0 πέφτοντας έτσι στην 8η θέση!

Η απογοήτευση φανερή στο πρόσωπο του Σκοτσέζου τεχνικού που μετά το τέλος της ντροπιαστικής ήττας είπε πως αναλαμβάνει την ευθύνη!

Το περίεργο σκηνικό όμως έγινε στα τελευταία λεπτά του αγώνα όταν ο Carroll έγινε αλλαγή δίνοντας την θέση του στον Kuyt φεύγοντας αμέσως στα αποδυτήρια χωρίς να ρίξει καμία ματιά στον πάγκο!

Η κάμερα στην συνέχεια έδειξε τον Dalglish που κοίταξε τον υψηλώσωμο φορ και κατέβασε το κεφάλι του δείχνοντας έντονα την δυσαρέσκειά του για το ατυχές συμβάν!

N1-0L www.fasthighlights.com από fasthighlights-2012

szólj hozzá: N2-0L www.fasthighlights.com
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.