QPR-Liverpool (pre-game) Τετάρτη 22:00

QPR-Liverpool,qpr-liverpool preview
Την πρόκριση στον ημιτελικό θέλει να γιορτάσει η Liverpool με νίκη απέναντι στην ΚΠΡ του δικού μας Djibril Cisse.

Η ομάδα του Kenny Dalglish κέρδισε την Stoke προ λίγων ημερών με 2-1 και πανηγύρισε την πρόκριση στην ημιτελική φάση του κυπέλλου Αγγλίας,του πιο ιστορικού θεσμού του Νησιού!

Ωστόσο οι Reds θέλουν να γιορτάσουν την πρόκριση με μια νίκη απέναντι στην ΚΠΡ που κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό.Σε αντίθετη περίπτωση και σε πιθανό στραβοπάτημα η γκρίνια από τους οπαδούς των Reds θα επανέλθει δριμύτερη και δυστυχώς αποδέκτης θα είναι και πάλι όπως συνήθως ο Kenny Dalglish!

Έχοντας 42 βαθμούς και ευρισκόμενη στην 7η θέση η Liverpool κυνηγά την νίκη απέναντι στην ΚΠΡ που θα επαναφέρει τον σύλλογο στα θετικά αποτελέσματα αφού στα τελευταία 10 ματς πρωταθλήματος ανεξαρτήτως έδρας έχει μόλις 3 νίκες(2 εντός με Newcastle και Everton και 1 εκτός με Wolves) ενώ την ήττα γνώρισε 5 φορές(1 ήττα εντός με Arsenal και 4 εκτός με Manchester City,Bolton,Manchester United και Sunderland) ενώ ισόπαλα έληξαν 2 ματς και μάλιστα χωρίς τέρματα(με Stoke και Tottenham).

Αξιοσημείωτο το γεγονός πως έχει να κερδίσει μακρυά από το Anfield από τις 31/1/2012 όταν και κέρδισε την Wolves με 0-3.

Αν και δεν υπάρχει πλέον κίνητρο αφού το Champions League χάθηκε οριστικά,η νίκη αποτελεί διακαής πόθος όλου του συλλόγου για λόγους ψυχολογίας και κλίματος με την ήττα στο Στάδιο του Φωτός από την Sunderland να είναι η αφορμή για να ξεχειλίσει το ποτήρι με την αγανάκτηση του κόσμου να είναι πρωτοφανείς!Ωστόσο η νίκες με Everton και Stoke επανέφερε το καλό κλίμα δίνοντας χαρά στον κόσμο αφού διεκδικούν με αξιώσεις ένα ακόμα τρόπαιο!

Πάμε στα αγωνιστικά,με τον King Kenny να πονοκεφαλιάζει βλέποντας τους Bellamy και Glen Johnson να μένουν εκτός λόγο τραυματισμού με τον Σκοτσέζο τεχνικό να δηλώνει:''Δεν νομίζω να προλάβουν να παίξουν.Ίσως ο Glen να μπορέσει αλλά αυτό θα το ξέρουμε την τελευταία μέρα.Θα τον δούμε το πρωί και θα αποφασίσουμε.''

Σε γενικές γραμμές οι παίκτες του έδειξαν διάθεση στον προηγούμενο αγώνα κερδίζοντας με 2-1 την Stoke παίζοντας παράλληλα πολύ καλό ποδόσφαιρο,με τους Downing και Carroll να διατηρούνται στο αρχικό σχήμα.Charlie Adam δοκίμασε δίπλα στον Gerrard στην τελευταία προπόνηση.

Με Spearing δίπλα στο Gerrard και τον Kelly δεξιά προσανατολίζεται κατά τα άλλα ο King Kenny ενώ στην άμυνα φανέλα βασικού διεκδικεί και πάλι ο νεαρός Coates με τον Carragher να προβληματίζει στα τελευταία ματς με την απόδοσή του αφού φαίνεται πως τα 34 χρόνια στην πλάτη του τον έχουν επηρεάσει.

Από την άλλη μεριά,η ΚΠΡ συνεχίζει να απογοητεύει το κοινό της μετρώντας μόλις 1 νίκη στα τελευταία 10 ματς πρωταθλήματος ανεξαρτήτως έδρας ενώ την ήττα γνώρισε 7 φορές!

Τελευταία της εντός έδρας νίκη ήταν στις 21/1/2012 κόντρα στην Wigan με 3-1,έκτοτε μετράει 2 ισοπαλίες και 4 ήττες ανεξαρτήτως έδρας.Βρίσκεται στην 18η θέση με μόλις 22 βαθμούς!

Στα αγωνιστικά,ο Mark Hughes δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με μοναδικούς απόντες τους μακροχρόνια τραυματίες Faurlin και Helguson.Με 4-3-3 πιθανόν να παραταχθεί με επιθετικό τρίδυμο τους Wright-Phillips,Zamora,Cisse θα κυνηγήσει το γρήγορο γκολ με σκοπό να ''αφοπλίσει'' τους κόκκινους.Στο αρχικό σχήμα επιστρέφει ο Traore.

Νίκη ζωής και θανάτου για την ΚΠΡ του Djibril Cisse που πρόσφατα τόνισε:''Δεν θα δείξω οίκτο στην Liverpool.Την σέβομαι και την αγαπώ αλλά είμαι επαγγελματίας και κοιτάζω την ομάδα μου.Θέλουμε βαθμούς για να μείνουμε στην κατηγορία και θα παλέψουμε για την νίκη.''

Στον πρώτο αγώνα στο Anfield η Liverpool είχε κερδίσει με 1-0 χάρη σε γκολ του Luis Suarez.
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.