Δημοσιεύματα για Tello

Τον νεαρό άσσο της Μπαρτσελόνα Cristian Tello ενδιαφέρεται να αποκτήσει η Liverpool σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα.

Χαρακτηριστικά αναφέρουν πως ο 20χρονος νεαρός εξτρέμ έχει προσελκύσει τα βλέμματα των ιθυνόντων της Liverpool και καλοβλέπουν την περίπτωσή του για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Ισπανός πιτσιρικάς δεν πρόλαβε καλά καλά να συνειδητοποιήσει την κατάσταση,πως πλέον αγωνίζεται με την μεγάλη ομάδα της Μπαρτσελόνα,δίπλα σε Μέσι και Τσάβι,και μόλις σε 8 εμφανίσεις του κατάφερε να πετύχει 5 γκολ,το ένα καλύτερο απ'το άλλο!

Πραγματοποίησε το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο στο πρόσφατο ματς της Μπαρτσελόνα με την Λεβερκούζεν στο περιβόητο 7-1 και μάλιστα πέτυχε και γκολ!

Το ποσό απόκτησής του δεν έχει γίνει γνωστό ωστόσο όπως αναφέρουν τα βρετανικά και ισπανικά ΜΜΕ το προσεχής καλοκαίρι θα κινηθούν για την απόκτησή του τόσο η Liverpool όσο και η Arsenal.

''Είναι έκπληξη για μένα το ότι αγωνίζομαι πλέον στην μεγάλη ομάδα.Ελπίζω ο προπονητής να με εμπιστευτεί.Μου είπε να ζητάω την μπάλα όταν αγωνίζομαι και να πετυχαίνω γκολ,να μην έχω άγχος και να μην στρεσάρομαι.''τόνισε ο νεαρός Ισπανός άσσος.

''Ο Tello έχει μέλλον στην Μπαρτσελόνα.Προέρχεται από την ακαδημία,έχει μεγάλο ταλέντο,είναι γρήγορος και έχει λαμπρό μέλλον.''τόνισε ο Πεπ Γκουαρντίολα.

''Υπάρχει όντως ενδιαφέρον από Αγγλία και Πορτογαλία ωστόσο ακόμα τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.''είπε χαρακτηριστικά ο μάνατζερ του 20χρονου άσσου.
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.