Το σκέφτονται για Aquilani στην Milan !

Φαίνεται πως ο Ιταλός διεθνής μέσος Alberto Aquilani δεν έχει πείσει τον ιταλικό σύλλογο με τις εμφανίσεις του,με την Milan να σκέφτεται πλέον σοβαρά το ενδεχόμενο να μην προχωρήσει η οψιόν αγοράς του!

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το football italia η Milan σκέφτεται το ενδεχόμενο να μην προχωρήσει η υποχρεωτική οψιόν αγοράς του Ιταλού μέσου καθώς δεν δείχνουν ευχαριστημένοι με την φετινή παρουσία του στην ομάδα,με τον τραυματισμό του στην μέση της χρονιάς να παίζει καθοριστικό ρόλο!

Ο 27χρονος μέσος,που αγωνίζεται δανεικός από την Liverpool,έχει μέχρι στιγμής 21 εμφανίσεις και όπως αναφέρει και το συμβόλαιό του με την Milan,μόλις συμπληρώσει 25 εμφανίσεις ο ιταλικός σύλλογος θα είναι υποχρεωμένος θέλει δεν θέλει να καταβάλει στην Liverpool το ποσό των 6εκ. λιρών για την απόκτησή του!

To GoalUnited είναι ένα από τα καλύτερα ποδοσφαιρικά sport manager παιχνίδια παγκοσμίως! Γίνε ο μάνατζερ της ομάδας σου, διαχειρίσου αγώνες & μεταγραφές και συναγωνίσου με manager απ'όλο τον κόσμο
Το συμβόλαιο του παίκτη αναφέρει χαρακτηριστικά πως με την συμπλήρωση 25 εμφανίσεων η ενεργοποίηση της οψιόν αγοράς του θα είναι υποχρεωτική και έτσι η θέση του στην ομάδα εξαρτάται πλέον από το Alegri καθώς απομένουν μόλις 5 αγωνιστικές για το τέλος του πρωταθλήματος!

Αν η Milan θέλει να τον κρατήσει τότε θα πρέπει να αγωνιστή στους 4 αγώνες από τους 5 που απομένουν πριν το φινάλε αλλιώς θα επιστρέψει στο Anfield το καλοκαίρι καθώς μέχρι στιγμής καμία ομάδα από την Ιταλία δεν προτίθεται να καταβάλει 6εκ. για τον 27χρονο παίκτη.
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.