Παίκτης της Liverpool ο Martinez ! (vid)

Σύμφωνα με πληροφορίες που ''σκάνε'' αυτήν την ώρα στον βρετανικό Τύπο ο κολομβιανός επιθετικός Jackson Martinez θα πρέπει να θεωρείται ήδη παίκτης της Liverpool!

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ένας αθλητικός δημοσιογράφος ονόματι Jorge Zambrano σε μια συνέντευξη του στo RCN-Antena 2 αποκάλυψε πως ο 25χρονος επιθετικός έχει υπογράψει ήδη και θα πρέπει να θεωρείται παίκτης της Liverpool.

''Ο Jackson είναι ένας παίκτης από άλλο μέρος του κόσμου και δεν έχει αγωνιστή στην Ευρώπη.Η Liverpool έχει καταθέσει ήδη μια προκαταβολή  3εκ. από τα 9 εκ. συνολικά που είναι και το κόστος της απόκτησής του.Μπορώ τώρα να πω με σιγουριά πως ο Martinez είναι παίκτης της Liverpool.''είπε χαρακτηριστικά ενώ λίγο αργότερα πρόσθεσε.

''Πιστεύω πως η Liverpool θα τον δανείσει σε κάποιον άλλον σύλλογο για να αποκτήσει εμπειρία,άλλωστε οι περισσότεροι σύλλογοι στην Ευρώπη έτσι κάνουν.''

Ο παίκτης όμως σε πρόσφατες δηλώσεις του είχε τονίσει πως απλά έχει μιλήσει με 2 ομάδες και τόνισε πως θα εξαρτηθούν όλα σε λίγο καιρό.

Μπείτε εδώ για να ακούσετε τον ίδιο τον δημοσιογράφο να μιλάει και να επιβεβαιώνει το γεγονός!

Δείτε εδώ το άρθρο για τον παίκτη πριν λίγες μέρες!

Ποιος είναι ο Jackson Martinez?Δείτε το παρακάτω βίντεο...

Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.