Liverpool-West Brom (pre-game) Κυριακή 18:00


Να αφήσουν πίσω τους τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν πρόσφατα θέλουν οι Reds και να επιδιώξουν την νίκη στο ματς με την West Brom στο Anfield στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής της Premier League.


Η Liverpool προέρχεται από μια πολύ σημαντική πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Αγγλίας και πλέον θα αντιμετωπίσει την West Brom κάτω από ευχάριστο κλίμα.



Βρίσκετε στην 8η θέση στο πρωτάθλημα και θα επιδιώξει την νίκη με σκοπό να εκμεταλλευτεί ενδεχόμενο στραβοπάτημα της Everton που αγωνίζεται στο Old Trafford και να περάσει εκείνη στην 7η θέση.

Στα αγωνιστικά τα νέα για τον Kenny Dalglish είναι ευχάριστα καθώς εξέτισαν τις ποινές τους και τέθηκαν στην διάθεσή του οι Reina και Doni με τον Ισπανό πορτιέρο να παίρνει φανέλα βασικού.Επιστρέφει στην ενδεκάδα ο Enrique ενώ διατηρεί στην κορυφή τον φορμαρισμένο Andy Carroll.Φανέλα βασικού διεκδικούν επίσης Henderson και Downing ενώ στον πάγκο αναμένετε να είναι ο Carragher.

Στην αντίπερα όχθη,ο Roy Hodgson που επιστρέφει στο Anfield αυτήν την φορά ως αντίπαλος, αντιμετωπίζει μερικά σημαντικά προβλήματα καθώς αμφίβολοι είναι ο επιθετικός Fortune και ο αμυντικός Olsson που ταλαιπωρούνται από τραυματισμό,αν και χθες πήραν μέρος στην προπόνηση της ομάδας με την συμμετοχή του Olsson να αποφασίζεται την τελευταία στιγμή.

Διατηρεί στην ενδεκάδα τους Long και Dawson ενώ στον πάγκο αναμένετε να μείνουν οι Gera,Morrison και Reid.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Neil Swarbick.

Πιθανές ενδεκάδες:
Reina,Johnson,Skrtel,Agger,Enrique,Henderson,Spearing,Gerrard,Downing,Suarez,Carroll
Foster,Jones,McAuley,Olsson,Ridgewell,Brunt,Mulumbu,Dorrans,Thomas,Odemwingie,Long

Σημαντικά στατιστικά:
Liverpool:
Έχει συγκομιδή 7 βαθμών σε 9 αγώνες!
Δεν έχει χάσει κανένα από τα 10 τελευταία ματς που έχει ξεκινήσει βασικός ο Andy Carroll ενώ έχει κερδίσει τα 8 από αυτά.
Δεν έχει κερδίσει τα 8 τελευταία ματς χωρίς τον Carroll βασικό!
Έχει κερδίσει τις 5 τελευταίες αναμετρήσεις με αντίπαλο την West Brom στο Anfield χωρίς να δεχτεί γκολ!
West Brom:
Έχει κερδίσει τους περισσότερους βαθμούς σε εκτός έδρας αγώνες(22β.) παρά στην έδρα της(20β.)!
Η τελευταία νίκη της West Brom στο Anfield ήταν πριν ακριβώς 45 χρόνια!Έχουν περάσει από τότε 24 αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου χωρίς νίκη μετρώντας 6 ισοπαλίες και 18 ήττες!
Αν ο Odemwingie σκοράρει θα είναι ο πρώτος παίκτης της West Brom που φτάνει τα 25 γκολ στο πρωτάθλημα με την φανέλα της West Brom!
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.