Άρχισαν οι επαφές με Villas Boas!

Μετά την άρνηση του Brendan Rodgers να συζητήσει με τους Reds και τον αποκλεισμό του Jurgen Klopp για διάφορους λόγους η Liverpool συνεχίζει να αναζητεί τον διάδοχο του King Kenny στην τεχνική ηγεσία.

Η διοίκηση της Liverpool όπως αναφέρει ο βρετανικός Τύπος αναμένεται να ξεκινήσει τις πρώτες επαφές με τον Πορτογάλο τεχνικό Andre Villas Boas από βδομάδα.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 34χρονος προπονητής έχει ήδη μελετήσει έντονα την ιστορία του συλλόγου του Merseyside και γνωρίζει την συμπάθεια και τον θαυμασμό των Αμερικανών ιδιοκτητών προς το πρόσωπό του.

Σε πρόσφατες δηλώσεις ο ατζέντης του Πορτογάλου τεχνικού Goncalves Carlos τόνισε πως δεν υπάρχει επίσημη προσέγγιση από κάποιον σύλλογο τονίζοντας όμως ότι αν υπάρξει θα την μελετήσουν και θα την λάβουν υπόψιν.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν Telegraph και Times ο Αμερικανών ιδιοκτήτης έχει ήδη προγραμματίσει συνάντηση με τον Πορτογάλλο τεχνικό στις αρχές της επόμενης εβδομάδας!

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο ότι οι συζητήσεις του Villas Boas με Ρόμα και Βαλένθια έχουν ναυαγήσει με τον 34χρονο τεχνικό να συνεχίζει να αναζητεί την επόμενη στέγη του.


Προσφορές - you.gr Εδώ θα βρεις προϊόντα τεχνολογίας σε χαμηλές τιμές. Αγόρασε online σήμερα! Κάντε Click Εδώ

Δημοσιεύτηκε:19/5/2012 10:55
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.