Για πάντα στο Anfield Road!

Τέλος στα σενάρια κατασκευής νέου γηπέδου βάζουν οι Αμερικανοί ιδιοκτήτες της Liverpool ανακοινώνοντας σε λίγες μέρες την παραμονή στο Anfield και την ανακατασκευή του σταδίου!

Όπως αναφέρει και η guardian τα σπίτια γύρω από το γήπεδο θα κατεδαφιστούν με σχετική άδεια που ήδη έχει εκδοθεί για να προχωρήσουν στην επέκταση του σταδίου!


''Έχουμε εργαστεί όλοι μας με τον σύλλογο από κοντά.Αυτό ανταποκρίνεται στις ανάγκες του συλλόγου να μείνουν στο Anfield και να επεκταθεί.Δεν υπάρχει πρόβλημα με την επέκταση των θέσεων.''είπε χαρακτηριστικά ο υπεύθυνος της ανάπλαση στο Δήμο Λίβερπουλ,Mark Kitts.

Στις 15 Μαΐου στο συμβούλιο του Λίβερπουλ συμμετείχαν και ο Ian Ayre,διευθύνων σύμβουλος του συλλόγου αλλά και κάτοικοι των γύρω περιοχών και αποφασίστηκε η κατεδάφιση των σπιτιών γύρω από το γήπεδο με σκοπό την επέκταση του σταδίου!

Είναι πλέον πολύ πιθανό οι εργασίες να ξεκινήσουν από αυτό το καλοκαίρι ενώ θυμίζουμε πως η Liverpool έχει ήδη αγοράσει μια περιοχή γύρω από το γήπεδο η οποία θα χρησιμοποιηθεί στην επέκταση του γηπέδου μαζί με την περιοχή όπου θα κατεδαφιστούν τα σπίτια!



Πηγή:guardian

Δημοσιεύτηκε:1/6/2012 10:10
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.