Πλήρη έλεγχο από Brendan Rodgers!

Φαίνεται πως ο 39χρονος τεχνικός έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και τις διαμάχες για την εξουσία στον Anfield και όπως όλα δείχνουν αυτός θα έχει τον πλήρη έλεγχο του συλλόγου!

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και η guardian ο ΒορειοΙρλανδός προπονητής θα είναι ο επικεφαλής της ομάδας και αυτός θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο και στις μεταγραφές του συλλόγου.

Από κει και πέρα δεδομένη θεωρείτε η πρόσληψη του τεχνικού διευθυντή που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο Pep Segura ενώ κανείς δεν γνωρίζει τι μέλι γενέσθαι με την πρόσληψη του αθλητικού διευθυντή καθώς όπως τόνισε ο 39χρονος τεχνικός θέλει αυτός να έχει τον πλήρη έλεγχο στην ομάδα!

Από κει και πέρα σίγουρα θα προσληφθεί ένας άνθρωπος ο οποίος θα αναλάβει τις συζητήσεις και τις επαφές με συλλόγους για την απόκτηση των παικτών.''Χαλάει'' του Φαν Χάαλ καθώς όπως είπαμε ο Rodgers θα είναι αυτός που θα ''κόβει'' και θα ''ράβει'' στον σύλλογο!

Πάντως ο Brendan Rodgers συμφώνησε με τους ιδιοκτήτες για τον νέο σχεδιασμό του συλλόγου και για το νέο μοντέλο διαχείρισης που θα επιβάλουν οι Αμερικανοί με την προσθήκη 3 στελεχών στην θέση του Damien Comolli.Καμία διάθεση από τους ιδιοκτήτες να δαπανήσουν υπέρογκα ποσά για παίκτες όπως είχανε κάνει πέρσι με τους Carroll,Henderson και Downing!




Πηγή:guardian


Δημοσιεύτηκε:1/6/2012 11:01
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.