Και επίσημα Alex Inglethorpe !

Με επίσημη ανακοίνωση ο σύλλογος μας γνωστοποίησε σήμερα την πρόσληψη του Alex Inglethorpe στην τεχνική ηγεσία της ακαδημίας των Reds κάτι μου αποκάλυψε πρώτος ο Τόνι Μπάρετ στους Times στις 2/11 και δημοσίευσε πρώτο το LiverpoolFans.gr!

Ο Alex Inglethorpe (πρώην τεχνικός των νέων της Τότεναμ) αναλαμβάνει και επίσημα τα ηνία της ακαδημίας με τον Rodolfo Borrell να μετατίθεται στην θέση του επικεφαλής των ακαδημιών!

''Είμαι ευτυχής που ο Alex αποφάσισε να έρθει μαζί μας σε αυτό το ταξίδι, και να δημιουργήσουμε μια φιλοσοφία που διατρέχει απευθείας μέσω του συλλόγου. Έχει πολυετή εμπειρία στον χώρο του ποδοσφαίρου στους νέους, και η αφοσίωσή του θα μας φέρει την συνεχή επιτυχία σε αυτόν τον ρόλο.''

''Έχω εντυπωσιαστεί με τον Rodolfo στο σύντομο χρονικό διάστημα που βρίσκομαι στον σύλλογο. Οι σκέψεις του είναι παρόμοιες με τις δικές μου. Ο νέος ρόλος του θα κάνει πιο πλούσια της φιλοσοφία που δημιουργούμε στον σύλλογο από τους U9 ως και την πρώτη ομάδα.'' τόνισε χαρακτηριστικά ο Brendan Rodgers.

Πηγή: liverpoolfc.com
Δημοσιεύτηκε: 27/11/2012 16:34
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.