Προβληματισμός και γκρίνια από Carroll!

Χειροτερεύει η ψυχολογική κατάσταση του υψηλόσωμου φορ Andy Carroll καθώς μετά το αντίο στην Liverpool είναι αρκετά πιθανό να πει το αντίο και στην West Ham! Δυσαρεστήθηκε χθες βράδυ την ώρα της αλλαγής του!

Η West Ham χθες ήρθε ισόπαλη με σκορ 1-1 με την Stoke με τον 23χρονο φορ να αγωνίζεται για άλλη μια φορά βασικός.


Αν και έπαιξε 85' λεπτά ελάχιστες φορές ακούμπησε την μπάλα και γενικότερα στο χθεσινό ματς απογοήτευσε μέχρι και τον Σαμ Αλαρντάις που μέχρι πρότινος τον στήριζε τόσο πολύ!

Ωστόσο στο 85' λεπτό την ώρα της αντικατάστασής του δυσαρεστήθηκε έντονα και πλέον η κατάσταση δείχνει ακόμα πιο δύσκολη με τον υψηλόσωμο φορ να μην στεριώνει ούτε και στην West Ham!

Μάλιστα ο Carroll την ώρα της αλλαγής του έφυγε στα αποδυτήρια χωρίς να πει την παραμικρή κουβέντα σε προπονητική και συμπαίκτες! Σύμφωνα μάλιστα και με τις τελευταίες πληροφορίες υπάρχει έντονος προβληματισμός και στην Liverpool με την απόδοση του Andy γεγονός που δυσκολεύει ακόμη περισσότερο την οποιαδήποτε πώλησή του το καλοκαίρι καθώς θεωρείτε απίθανο η West Ham να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς ύψους 17.000.000 λιρών!

Παρόλα αυτά σε δηλώσεις του μετά το ματς ο Σαμ Αλαρντάις εξακολουθεί να τονίζει πως στηρίζει τον 23χρονο επιθετικό. ''Ο Andy δεν είναι δυσαρεστημένος που δεν σκόραρε σήμερα, στην πραγματικότητα δεν πήρε και πολλές ευκαιρίες στο ματς.Πιστεύω πως αργά ή γρήγορα θα σκοράρει.''

Πηγή δηλώσεων: express

Δημοσιεύτηκε: 20/11/2012 09:25
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.