Θέλει να φύγει ο Torres!

ΣΟΚ στην Chelsea καθώς όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ ο Ισπανός επιθετικός Fernando Torres θέλει να φύγει απ'το Λονδίνο! Φήμες για επιστροφή του στην Αθλέτικο Μαδρίτης!


Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της Daily Mail ο Ρομάν Αμπράμοβιτς φαίνεται πως έχει αποδεχθεί την αποτυχία της μεταγραφής του Ισπανού φορ απ'τους Reds κάτι που του στοίχισε 50 εκ. λίρες σπάζοντας κάθε ρεκόρ στο Νησί!

Όπως αναφέρει και το δημοσίευμα ο Torres έχει αποδεχθεί την αποτυχία του στο Λονδίνο και κοιτάζει την επιστροφή του στην Ισπανία που είναι και ο αγαπημένος του προορισμός. Πολλοί είναι αυτοί που τον συνδέουν με την επικείμενη απόκτηση του Radamel Falcao  απ'τους μπλε καθώς προορίζεται μέσα στην συμφωνία για την απόκτηση του Κολομβιανού φορ!

Ο Ρώσος μεγιστάνας φαίνεται πως έχει αποδεχθεί την αποτυχία της μεταγραφής και ψάχνει διαδρόμους για να τον πουλήσει και να προχωρήσει στην απόκτηση του Falcao μιας και είναι ο διακαής πόθος του!

Πάντως είναι αρκετοί αυτοί που αισιοδοξούν για επιστροφή του στο Anfield ωστόσο αυτό φαντάζει δύσκολο ως και ακατόρθωτο καθώς είναι απίθανο οι Αμερικανοί ιδιοκτήτες να δαπανήσουν τόσα πολλά χρήματα για την ενίσχυση της ομάδας τον προσεχή Γενάρη.

Πηγή: daily mail
Δημοσιεύτηκε: 19/11/2012 17:02
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.