Είχε τον ...el pistolero της! Άνετα 3-0 την Wigan! (pics)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ουρουγουανό Luis Suarez οι Reds πέτυχαν σπουδαία νίκη με σκορ 3-0 κόντρα στην Wigan. 2 γκολ απ'τον Suarez! Σκόραρε και ο Enrique!

Μπορεί στο πρώτο ημίχρονο να απογοήτευσε το κοινό της ωστόσο στο δεύτερο μέρος έκανε πάρτι πετυχαίνοντας μια άνετη νίκη και παίρνοντας 3 πολύτιμους βαθμούς ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Στο πρώτο μέρος οι Reds δεν ξεκίνησαν δυνατά το ματς με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν ελάχιστες ευκαιρίες για γκολ.Ωστόσο ούτε ο αντίπαλος δεν απείλησε την εστία του Pepe Reina με αποτέλεσμα το πρώτο ημίχρονο να τελειώσει χωρίς τέρματα και χωρίς πολλές φάσεις.

Αυτό που δεν κατάφεραν σε 45' λεπτά οι Reds το πέτυχαν μόλις σε 2' λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο καθώς στο 47' λεπτό άνοιξαν τον σκορ με τον μόνιμο σκόρερ Luis Suarez! 10 λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 57' λεπτό πάλι ο Ουρουγουανός φορ μετά από εκπληκτική ασίστ του Enrique γράφει το 2-0 τελειώνοντας ουσιαστικά το ματς σε εκείνο το σημείο!

Δεν τα παράτησαν όμως οι παίκτες του Brendan Rodgers και με τον Jose Enrique να σκοράρει στο 65'λεπτό έγραψαν το 3-0. Στο 76' λεπτό μια πολύ καλή στιγμή για την Liverpool με το σουτ του Glen Johnson να περνά λίγο δίπλα απ'το κάθετο δοκάρι του Al Habsi.

Οι Reds δημιούργησαν κι άλλες ευκαιρίες για γκολ και θα μπορούσε το σκορ να ήταν μεγαλύτερο ωστόσο το τελικό 3-0 φέρνει ικανοποίηση στους παίκτες του Brendan Rodgers με τον 39χρονο τεχνικό να βλέπει την ομάδα του να παίρνει πολύτιμους βαθμούς και παράλληλα να αποδίδει και καλό ποδόσφαιρο.






Πηγή εικόνων: liverpoolfc.com
Δημοσιεύτηκε: 17/11/2012 18:58
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.