Ισοπαλία και απογοήτευση για τους Reds! (pics)

Παρότι καθ' όλη τη διάρκεια του ματς, παρότι προηγήθηκε δύο φορές, παρότι οι Ελβετοί ήταν ανύπαρκτοι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, η Λίβερπουλ κατάφερε να χάσει 2 πολύτιμους βαθμούς, καθώς έμεινε στο 2-2 με τη Γιούνγκ Μπόις στο Άνφιλντ.

Οι Ρεντς μπήκαν καλύτερα, κυριάρχησαν και όταν βρήκαν για τα καλά τα πατήματά τους άρχισαν να απειλούν. Αρχικά ο Κόουλ αστόχησε από δύσκολη θέση και έπειτα δυνατό σουτ του Σούσο μπλόκαρε ο Βόλφρι.

Στο 33' ήρθε τελικά το γκολ, όταν από εξαιρετικό 1-2 του Κόουλ με τον Σούσο, ο Άγγλος σέρβιρε στον Σέλβι, που άνοιξε το σκορ.

Το ημίχρονο τελείωσε με μια σπουδαία ευκαιρία του Σούσο και μία του Χέντερσον, ενώ ο Τζέραρντ είχε περάσει στο 30' αντί του Γουίσντομ, για να υπάρξει πιο ουσιαστική πίεση.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με τον χειρότερο τρόπο, καθώς ο Μπομπαντίγια βρέθηκε ξεχασμένος στην περιοχή και ισοφάρισε στο 52'.

Λίγα λεπτά μετά ο Σουάρες πέρασε αντί του Σούσο και η πίεση επανήλθε. Καλές ενέργειες και συνδυασμοί από τους Ρεντς, οδήγησαν στο 2-1 στο 72ο λεπτό, όταν από συνεργασία Σουάρεζ- Τζέραρντ, ο Κοούλ βγήκε σε καλή θέση και πλάσαρε σωστά!

Η μοίρα, όμως ήταν άδικη για τους Ρεντς, καθώς η σχεδόν ανύπαρκτη μετά το γκολ της Γιούνγκ Μπόις, με ένα δυνατό σουτ του Ζβέροτιτς στο 88' ισοφάρισε, σκορπώντας απογοήτευση στο Άνφιλντ!

Author: Αποστόλης


Δημοσιεύτηκε: 23/11/2012 00:20
Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.