Tom Werner για Suarez και μεταγραφές!

Καμία πρόθεση να πουλήσουν τον Luis Suarez δεν έχουν στην Liverpool όπως δήλωσε χαρακτηριστικά και ο συνιδιοκτήτης και πρόεδρος των Reds Tom Werner.

''Είναι θαυμάσιος παίκτης όπως τον παρακολουθώ κι ως οπαδός. Ελπίζω να συνεχίσω να τον βλέπω εδώ για πολλά χρόνια ακόμη.''

''Δεν εξετάσαμε ποτέ το ενδεχόμενο να τον πουλήσουμε, δεν το σκεφτήκαμε καν αυτό. Υπογράψαμε ένα μακροπρόθεσμο συμβόλαιο μαζί του το καλοκαίρι και θέλουμε να τον βλέπουμε να παίζει στην Liverpool για πολλά παιχνίδια ακόμη.'' είπε και επέμεινε ο Tom Werner.

Για την μεταγραφική ενίσχυση τον Γενάρη τόνισε πως η διαδικασία βρίσκετε ήδη σε προχωρημένο στάδιο και πως η ομάδα θα ενισχυθεί χωρίς ωστόσο να αναφέρει αριθμούς ή στοιχεία.

''Η πρόθεσή μας είναι να ενισχυθούμε. Ξέρουμε ότι ο Ιανουάριος είναι μια δύσκολη στιγμή και δεν θέλω να πω ότι θα έχουμε Χ ή Ψ παίκτες, ελπίζουμε όμως οι οπαδοί να μείνουν ευχαριστημένοι.Δεν θέλω να πω περισσότερα απ'ότι έχω πει μέχρι τώρα, η πρόθεσή μας είναι να ενισχύσουμε την ομάδα.'' είπε χαρακτηριστικά ο Werner.

Πηγή: mirror
Δημοσιεύτηκε: 19/11/2012 11:45
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.