Επιστροφή στις νίκες με....Άγκερ!! (pics)

Η μεγάλη και πάλι αδυναμία των Ρεντς επιθετικά αυτή τη φορά δεν τους στοίχισε και έφυγαν με το 3ποντο από το Άνφιλντ απέναντι στη Σάουθαμπντον.

Ο Ρότζερς παρέταξε την ίδια εντεκάδα με το μεσοβδόμαδο ματς απέναντι στην Τότεναμ με μόνες διαφορές ότι ο Ενρίκε γύρισε στο αριστερό άκρο της άμυνας αντί του Ντάουνινγκ και τη θέση του στην επίθεση πήρε ο Σέλβι, ενώ και ο Λούκας επέστρεψε μετά από καιρό στο αρχικό σχήμα αντί του Χέντερσον.

Το ματς ξεκίνησε καλά για τους Ρεντς που απειλούσαν συνεχώς την αντίπαλη εστία, αλλά Τζόνσον, Σούαρεζ και Σέλβι δεν μπορούσαν να βρουν δίχτυα. Συγκεκριμένα, ο Άγγλος βρήκε και το δοκάρι λίγο μετά το μισάωρο!

Τελίκα η λύση ήρθε από εκεί που δεν περίμενε κανείς, καθώς μετά από σέντρα του Τζόνσον στο 43' ο Άγκερ πήδηξε ψηλότερα από όλους και με άψογη φαλτσαριστή κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Στο δεύτερο μέρος, η Λίβερπουλ άφησε εσκεμμένα χώρους στους φιλοξενούμενους με σκοπό να χτυπήσουν στην αντεπίθεση.

Έτσι κι έγινε, με μόνο πρόβλημα ότι όλοι αδυνατούσαν να στείλουν τη μπάλα στο πλεκτό. Στέρλινγκ και Σουάρεζ οι κύριοι εκφραστές των επιθετικών μας κινήσεων στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά αμφότεροι υστερούσαν στην τελική προσπάθεια. Μελανό σημείο για εμάς στο αγώνα, η κίτρινη που είδε ο Ουρουγουανός στο 81', με αποτέλεσμα να στερηθεί της συμμετοχής στον αγώνα με τη Γουέστ Χαμ την ερχόμενη αγωνιστική.


Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.