Ένα βήμα από Κουτίνιο!!

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα η Λίβερπουλ είναι έτοιμη να υπογράψει τον 20χρονο μεσοεπιθετικό της Ίντερ, που παραδόξως δεν έχει πάρει πολλές ευκαιρίες στον ιταλικό σύλλογο.

Σύμφωνα λοιπόν τόσο με την Liverpool Echo όσο και από την επίσημη σελίδα της Λίβερπουλ, οι Ρεντς αρχικά έκαναν προσφορά 5 εκατ. λιρών, η οποία απορρίφθηκε και έτσι μια καινούρια βελτιωμένη αναμένεται να φτάσει στα γραφεία της ιταλικής ομάδας, που εκτός απροόπτου θα γίνει αποδεκτή και έτσι ανοίγει ο δρόμος για την απόκτηση του Βραζιλιάνου, που είναι θετικός.

Ο Φιλίπ Κουτίνιο ξεκίνησε, μόλις στα 16 την καριέρα του, στη Βάσκο ντα Γκάμα, όπου και δεν άργησε να εντυπωσιάσει και σε 44 συμμετοχές πέτυχε 5 γκολ. Έπειτα αφού αποκτήθηκε επίσημα από την Ίντερ έναντι 4 εκατ. ευρώ, έμεινε δανεικός στο βραζιλιανικό σύλλογο, μέχρι να ενηλικιωθεί, οπότε και κλήθηκε στην πρώτη ομάδα της Εθνικής Βραζιλίας. Αφότου πήγε στην Ίντερ υπό την ηγεσία του Ράφα Μπενίτεθ το 2010 έχει κάνει 27 συμμετοχές με 3 τέρματα στο σύνολο, ένω πέρσι έκανε εξαιρετική σεζόν στην Εσπανιόλ ως δανεικός, συμμετέχοντας σε 19 ματς με 5 γκολ.

Author: Αποστόλης

Πηγές: Liverpool Echo, LFC Online, Sky sports
Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.