Κουτίνιο και με τη "βούλα"!(Φωτογραφικό υλικό)

Την ανακοίνωση της ολοκλήρωσης της μεταγραφής του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, Philippe Coutinho από την Inter, ανακοίνωσε λίγες ώρες πριν το παιχνίδι στο Emirates με την Arsenal η ομάδα μας.

"Ο Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Liverpool είναι στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσει τη μεταγραφή του μέσου της Inter, Philippe Coutinho," λέει μεταξύ άλλων η επίσημη ανακοίνωση.

Ο 20χρονος Βραζιλιάνος γίνεται η δεύτερη χειμερινή μεταγραφή της Liverpool μετά τον Daniel Sturridge.Το κοινό τους στοιχείο είναι ότι και οι δύο έβαλαν την υπογραφή τους σε μακροπρόθεσμο συμβόλαιο με τους "κόκκινους".

Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα(liverpoolfc.com) φάνηκε ενθουσιασμένος.

"Είμαι πολύ χαρούμενος, είναι ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα μου και θέλω να παίξω καλό ποδόσφαιρο εδώ και να συνεισφέρω στο γήπεδο.Η Liverpool είναι ένας μεγάλος σύλλογος με σπουδαίους ποδοσφαιριστές.Πάντα γνωρίζαμε για τη Liverpool και την ιστορία της στη Βραζιλία.Είναι η ομάδα που ενδιαφέρθηκε για μένα και έδειξαν αυτό το ενδιαφέρον έτσι ξέρω ότι πιστεύουν σε μένα και στις ικανότητές μου."

Ο Coutinho γίνεται ο πέμπτος Βραζιλιάνος που βάζει τα κόκκινα της Liverpool μετά τους Fabio Aurelio, Diego Cavalieri, Doni και Lucas Leiva.

Ο Βραζιλιάνος επέλεξε τη φανέλα με τον αριθμό "10" στην πλάτη του.



Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.