Ένα καταστροφικό τρίλεπτο! (pics)

Απόψε μπορούμε να λέμε πως η ομάδα αδικείται από το αποτέλεσμα, όχι από άποψη τελικών προσπαθειών και εν γένει στατιστικών, αλλά από γενική εμφάνιση, εξαιρετική αμυντική λειτουργία και πολύ καλή εκδήλωση αντεπιθέσεων και σχετική ατυχία σε ορισμένες περιπτώσεις.

Το ξεκίνημα για τους Ρεντς ήταν ιδανικό, καθώς σε ωραία αντεπίθεση στο 4', ο Στάριτζ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σέζνι, αλλά ο Χέντερσον που πήρε το ριμπάουντ έστρωσε στον Σουάρες, που δε δυσκολεύτηκε να χριστεί για 17η φορά σκόρερ στο φετινό πρωτάθλημα.

Έπειτα η Άρσεναλ ανέβασε ρυθμό και απείλησε με τον Γουόλκοτ, αλλά ο Ρέινα ήταν παρών! Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με κεφαλιά του Άγκερ, που έσωσε στη γραμμή ο Ποντόλσκι, ενώ λίγο μετά το ημίωρο ο Ρέινα υποχρεώθηκε σε μία ακόμη ωραία επέμβαση, πάλι σε προσπάθεια του Γουόλκοτ. Σημαντική στιγμή και για τους Ρεντς με τη λόμπα του Χέντερσον να φεύγει λίγο άουτ.

Το παιχνίδι κυλούσε δύσκολα για τη Λίβερπουλ, που δυσκολευόταν να βγάλει οργανωμένες επιθέσεις, λόγω της καταιγιστικότητας της Άρσεναλ.

Στο δεύτερο μέρος, οι Ρεντς μπήκαν καλά, ωστόσο οι Κανονιέρηδες συνέχιζαν τη σταδιακή πίεση, αλλά με ηγέτη τον Κάραχερ η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς κρατούσε το μηδέν.

Με την άμυνα λοιπόν να κρατάει γερά και την Άρσεναλ να αγχώνεται η Λίβερπουλ κατάφερε να χτυπήσει στην κόντρα και με φανταστική προσπάθεια του Χέντερσον έκανε το 0-2 στο 60ο λεπτό!

Και εκεί που φαινόταν να επικρατεί ψυχρολουσία στους γηπεδούχους από μία στημένη φάση και κεφαλιά του Ζιρού ήρθε η άμεση μείωση 4 λεπτά μετά. Και σαν να μην έφτανε αυτό στο 67' μετά από ωραίο συνδυασμό των Καθόρλα, Ζιρού και Γουόλκοτ, ο τελευταίος με δυνατό σουτ ισοφάρισε με τον Ρέινα να φέρει ευθύνη!

Στα επόμενα λεπτά οι Κανονιέρηδες είχαν δύο καλά σουτ από τους Ποντόλσκι και Γουόλκοτ. Η Λίβερπουλ έβγαινε στην αντεπίθεση αλλά δίχως αποτέλεσμα.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι είχαν μία τεράστια ευκαιρία με τον Ζιρού να μη μπορεί να κάνει το 3-2 σε ημίκενη εστία με τη Λίβερπουλ να απαντάει στο τελευταίο λεπτό, αλλά τον Σέζνι να κάνει μια μεγάλη επέμβαση σε προσπάθεια του Σουάρεζ!

Συμπερασματικά λοιπόν, έχουμε μία πολύ δυνατή εμφάνιση παράταιρη του κλασσικού μας παιχνιδιού και περισσότερο παλικαρίσια, αλλά η ατυχία χτύπησε και πάλι καθώς μία ολιγόλεπτη αδράνεια στάθηκε αρκετή για να μας στερήσει μία νίκη χρυσάφι. Ο καλός για τους Ρεντς ήταν ο Τζόρνταν Χέντερσον που πραγματοποίησε την ίσως καλύτερη εμφάνιση του με την ομάδα και ο κακός ο Αντρέ Γουίσντομ, που αδυνατούσε να μιμηθεί την αντίστοιχη συμπεριφορά του Τζόνσον στη θέση και τις 9 στις 10 πάσες του να γίνονται στο Ρέινα και όχι μπροστά!

Αuthor: Αποστόλης






Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.