El Pistolero και...ξερό ψωμί!!! (pics)

Με το μόλις δεύτερο γκολ του Raheem Sterling και άλλα 2 από τον τρελό Ουρουγουανό η Λίβερπουλ επικράτησε άνετα της Σάντερλαντ και ανέβηκε στην 8η θέση μόλις 3 βαθμούς πίσω από την Άρσεναλ!

Η ομάδα μπήκε δυνατά και πίεσε για να προηγηθεί γρήγορα και το κατάφερε καθώς στο 19' μετά από ωραία ασίστ του Suarez, ο Sterling βγήκε στην πλάτη της άμυνας και πλάσαρε πανέμορφα τον Mignolet για να ανοίξει το σκορ για τους Ρεντς!!

Οι φιλοξενούμενοι επιχείρησαν να απαντήσουν γρήγορα και παραλίγο να το πετύχουν, αλλά ο Colback αστόχησε από ευνοϊκή θέση!

Έτσι αφού δεν έγινε το 1-1 ο Suarez είπε να καθαρίσει το ματς και μετά από κλέψιμο του Gerrard στο κέντρο και γλίστρημα του Cuellar, ο Ουρουγουανός μπήκε στην περιοχή και με εξωτερικό πλασέ νίκησε τον τερματοφύλακα της Sunderland και διπλασίασε τα τέρματα των Ρεντς!

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι συνέχισαν από εκεί που έμειναν και με συνοπτικές διαδικασίες τελείωσαν το ματς!

Ο Suarez στο 52' έκανε την κίνηση, ο Τζέραρντ τη φοβερή ασίστ και ο πρώτος από κοντά τελείωσε ιδανικά τη φάση για το τελικό 3-0!

Στα λεπτά που ακολούθησαν οι Ρεντς πίεσαν και για άλλα γκολ και τα πέτυχαν με τους Johnson και Allen, αλλά και τα δύο ακυρώθηκαν σωστά ως οφσάιντ!

Author: Aποστόλης


Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.