Man UTD VS Liverpool (Preview)


Ντέρμπι αιωνίων σήμερα στην Πρεμιερ Λιγκ και η ομάδα μας ταξιδεύει στο Ολντ Τράφορλτ για να αντιμετωπίσει την παρέα των Van Persie και Rooney στις 15:30 ώρα Ελλάδος!



Liverpool: Να σταθει ισάξια απέναντι στην αιώνιο της αντίπαλο και να πλησιάσει περισσότερο την 4άδα είναι η δύο βασικοί στόχοι της ομάδας του Ροτζερς. Η Λίβερπουλ προέρχεται από το Κυριακάτικο παιχνίδι κυπέλλου με την νίκη της επι της Μανσφιλντ με 2-1. Ενώ στο πρωτάθλημα προέρχεται από δύο συνεχόμενες ΄΄3άρες΄΄ επι των μαυρόγατων και της ΚΠΡ αντίστοιχα!



Πιθανή 11άδα: Reina – Johnson – Skrtel – Agger – Wisdom – Allen – Lucas – Gerrard – Sterling – Suarez – Sturridge(Downing).


Man Utd: Να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί της και να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα είναι οι κύριοι στόχοι των ‘’Κόκκινων Διαβόλων’’. Η παρέα του Van Persie ηττηθεί για τελευταία φορά στο πρωτάθλημα πριν περίπου 2 μήνες απο τα ‘καναρίνια’ με 1-0!


Πιθανή 11αδα: De Gea – Evans – Da Silva – Vidic – Evra – Carrick – Cleverley – Kagawa – Valencia – Young – Van Persie.



Προϊστορία: Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου έχουμε ηττηθεί με 2-1 με σκόρερ τους Gerrard για την ομάδα μας και Rafael και Van Persie για την Man Utd. Ένω στα τελευταία μας 13 παιχνίδια στο Old Traforld μετράμε μόλις 4 νίκες 1 ισοπαλία και 8 ήττες!




Καλή επιτυχία Liverpool..!! YNWA

Author: Κωνσταντίνος
Share on Google Plus

About Constantinos Koulas

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.