Το πάλεψε, αλλά.... (pics)

Με εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο μισό, οι Ρεντς πάλεψαν το ματς, αλλά δεν κατάφεραν να φύγουν με κάτι παραπάνω από το παιχνίδι.

Οι δύο ομάδες στο ξεκίνημα του αγώνα μπήκαν επιφυλακτικά με τους γηπεδούχους να έχουν μια ελαφρά υπεροχή.

Ωστόσο, ενώ το ξεκίνημα φαινόταν ισορροπημένο, οι Μπέμπηδες του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον κατάφεραν μετά από συρτή σέντρα του Εβρά, με τον Ρόμπιν φαν Πέρσι με πλασέ εν κινήσει να ανοίξουν το σκορ στο 19'.

Οι φιλοξενούμενοι δεν προσπάθησαν να πιέσουν άμεσα για την ισοφάριση και κατάφεραν αποτελεσματικά να αποσοβήσουν τις επικίνδυνες ενέργειες των Γουέλμπεκ και φαν Πέρσι έως το ημίχρονο.

Στο δεύτερο η αλλαγή του Στάριτζ έναντι του κιτρινισμένου Λούκας έδωσε άλλο αέρα στην ανύπαρκτη επίθεση των Κόκκινων, οι οποίοι ωστόσο στάθηκαν και πάλι άτυχοι, καθώς στην πρώτη καλή φάση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δέχθηκαν ένα γκολ που πέτυχε άθελα του ο Βίντιτς σε κεφαλιά του Εβρά, έπειτα από φάουλ του φαν Πέρσι στο 54'.

 Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς είχε άμεση απάντηση με τον Ντάνιελ Στάριτζ να παίρνει το ριμπάουντ σε απόκρουση του Ντε Χέα μετά από σουτ του Τζέραρντ και να μειώνει σε 2-1 στο 57'.

Η είσοδος του Μπορίνι μερικά λεπτά μετά έκανε ακόμα πιο επιθετική της Λίβερπουλ, που ωστόσο δεν πέτυχε κάτι παραπάνω παρά τις καλές ευκαιρίες που είχαν Σουάρεζ και Στάριτζ μέχρι το τέλος του ματς.

Author: Αποστόλης







Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.