5άστερη στο Άνφιλντ!!! (pics)

Με μία εξαιρετική εμφάνιση, ίσως την καλύτερη φετινή, η Λίβερπουλ πέτυχε μία άνετη νίκη απέναντι στη Σουόνσι, που δεν φάνηκε απειλητική σε κανένα σημείο του ματς.

Οι Ρεντς μπήκαν δυνατά και στο πρώτο τέταρτο του ματς είχαν 9 τελικές προσπάθειες έναντι μίας των φιλοξενούμενων. Ο Ντάουνινγκ είχε μία καλή προσπάθεια, καθώς και οι Σουάρεζ και Στάριτζ που δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Βορμ.

Οι Κύκνοι είχαν μια ωραία του Ντε Γκούζμαν και γύρισμα που έκοψε εγκαίρως ο Κάραχερ. Στο 23ο λεπτό ο Στάριτζ έκανε μια ωραία ενέργεια και ανατράπηκε εντός περιοχής, αλλά δεν σφυρίχτηκε παράβαση και ο Κουτίνιο αστόχησε από κοντά!

2 απευθείας εκτελέσεις φάουλ από Σουάρεζ και Τζέραρντ δεν βρήκαν στόχο και φτάνουμε στη φάση του 34ου λεπτού, όπου ο Λουίς Σουάρεζ ανατράπηκε στην περιοχή και ο Χάουαρντ Γουέμπ έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Τζέραρντ ανέλαβε την εκτέλεση και νίκησε τον Βορμ για το 1-0! Στα επόμενα λεπτά οι Ρεντς συνέχισαν την πίεση αλλά δεν πέτυχαν άλλο τέρμα, παρότι έφτασαν τις 22 τελικές προσπάθειες.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο για την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς, καθώς από ωραία συνεργασία των Κουτίνιο- Σουάρεζ στο 46', ο πρώτος έκανε την κούρσα και λίγο έξω από την περιοχή σούταρε αντίθετα με τη φόρα του Βορμ, νικώντας τον Ολλανδό τερματοφύλακα και σκοράροντας στο ντεμπούτο του με την κόκκινη φανέλα.

4 λεπτά μετά ήρθε το γκολ του αγώνα για τη Λίβερπουλ, όταν μετά από μαγική συνεργασία των Ενρίκε, Σουάρεζ και Στάριτζ, ο Ισπανός από ασίστ του τελευταίου έκανε με προβολή το 3-0.

Οι Ρεντς δεν κατέβαζαν με τίποτα ρυθμό και μην αφήνοντας τους φιλοξενούμενους να ανασάνουν έφτασαν και σε 4ο τέρμα, όταν από ωραία προσπάθεια του Σουάρεζ και πλασέ του ιδίου έγινε το 4-0 με συνοπτικές διαδικασίες!

Λίγα λεπτά μετά ο Κουτίνιο βγήκε για να περάσει ο Χέντερσον. Οι Ρεντς συνέχιζαν την καλή τους εμφάνιση και έφτασαν και σε 5ο γκολ.

Στο 72ο λεπτό ο Ενρίκε έκανε τη σέντρα και ο Ράτλετζ έκανε χέρι μπροστά από τον Σουάρεζ και ο Γουέμπ έδειξε την άσπρη βούλα για 2η φορά στο ματς. Ο Στάριτζ ανέλαβε την εκτέλεση και σκόραρε για το τελικό 5-0. Λίγα λεπτά αργότερα ο Μπορίνι πέρασε στο ματς στη θέση του Σουάρεζ και βάλθηκε να μας τρομάξει, όταν μερικά λεπτά πριν τα 90' υπέστει σοβαρό τραυματισμό στον ώμο!

Εμφάνιση από τα παλιά λοιπόν για τους Ρεντς και ελπίζουμε σε ανάλογη συνέχεια!

Author: Αποστόλης








Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.