Τα λάθη πληρώνονται! (pics)

Σε μία ακόμη ήττα προχώρησε η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς που απογοήτευσε και έδειξε και πάλι ανίκανη να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που της δόθηκαν.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ δυναμικά και έχασαν πολύ καλή ευκαιρία στο 1ο λεπτό με τον Κερζάκοφ να πλασάρει και τον Ρέινα να διώχνει!

Στη συνέχεια όμως οι Ρεντς έχασαν μία τεράστια ευκαιρία, όταν ο Λουίς Σουάρεζ έκλεψε τη μπάλα από τον Χούμποτσαν και αντί να εκτελέσει τον Μαλαφέεφ, επέλεξε να τον τριπλάρει με αποτέλεσμα να του φύγει το κοντρόλ και ο Λομπάερτς να προλάβει να διώξει.

Μερικά λεπτά μετά και πάλι ο Σουάρεζ έχασε μια ευκαιρία από αυτές που δεν χάνονται, καθώς μετά από σέντρα του Άλλεν, ο Στέρλινγκ έγινε αποδέκτης και γύρισε στον Ουρουγουανό που από τη μικρή περιοχή έκανε τακουνάκι στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

Οι Ρώσοι απάντησαν με μία κεφαλιά του Ντάνι που μπλόκαρε ο Ρέινα. Και κάπως έτσι τέλειωσε το πρώτο μέρος με τους Ρεντς να στέκονται καλά και να κρατούν το σκορ!

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ καλά και απείλησαν δις! Αρχικά ο Γκλεν Τζόνσον έκανε φανταστική προσπάθεια, αλλά νικήθηκε από τον Μαλαφέεφ στο 48ο λεπτό.

9 λεπτά μετά ο Ντάουνινγκ έκανε ωραία ενέργεια από τα δεξιά, συνέκλινε προς το κέντρο και ο Λουίς Σουάρεζ που έγινε αποδέκτης εκτός περιοχής αστόχησε και πάλι!

Και ενώ οι Ρεντς είχαν τον έλεγχο του αγώνα, ο εξαφανισμένος από τον Χοσέ Ενρίκε, Χουλκ, εκμεταλλεύτηκε λάθος του Χέντερσον στο κέντρο και εξαπέλυσε μια οβίδα ανοίγοντας το σκορ στο 69'!

Και σαν να μην έφτανε αυτό, 3 λεπτά μετά ο Χουλκ έβγαλε σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Σέμακ τελείωσε τη φάση για το 2-0 της Ζενίτ.

Στα επόμενα λεπτά η Λίβερπουλ είχε μια εκτέλεση φάουλ του Σουάρεζ που απέκρουσε ο Μαλαφέεφ και ο Χέντερσον που πήγε να γίνει αποδέκτης, ολιγώρησε και μια ακόμη ευκαιρία χάθηκε.

Ας ελπίσουμε σε μία γερή απάντηση στη ρεβάνς του Άνφιλντ, ώστε να δικαιολογήσουμε επιτέλους το όνομα αυτής της ομάδας στην Ευρώπη τη φετινή χρονιά! YNWA!

Author: Αποστόλης






Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.