A ρε Ρέινα....!

Μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση από τη Λίβερπουλ, που έκανε την πρωταθλήτρια Αγγλίας να φαίνεται μικρή στο γήπεδο, δυστυχώς δεν ανταμείβεται με νίκη, καθώς ένα ακόμη λάθος του Πέπε Ρέινα, κόστισε στην ομάδα 2 πολυτιμότατους βαθμούς.

Οι Ρεντς έδειξαν εξ αρχής τις προθέσεις τους μπαίνοντας φορτσάτοι, ωστόσο οι Πολίτες είχαν την πρώτη καλή φάση, όταν σε κεφαλιά του Τζέκο, ο Ρέινα έδιωξε σε κόρνερ. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι πήραν ελαφρά κατοχή και χτυπούσαν στις αντεπιθέσεις, όπως και στο Έμιρεϊτς απέναντι στην Άρσεναλ.

Πάραυτα, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που από το πουθενά πήραν προβάδισμα. Ο Λουίς Σουάρες στάθηκε άτυχος δύο φορές απέναντι στην αντίπαλη εστία, σε αντίθεση με τον Έντιν Τζέκο, που αξιοποίησε την ωραία ασίστ του Μίλνερ και σε κενή εστία άνοιξε το σκορ στο 23'.

Όμως 6 λεπτά μετά ήταν η ώρα του Ντάνιελ Στάριτζ να μιλήσει, όταν μετά από γύρισμα του Σουάρες και ασταθή απομάκρυνση του Χάβι Γκαρθία, ο Άγγλος κεραυνοβόλησε τον Χαρτ και ισοφάρισε.

Οι Ρεντς ανέβασαν κατακόρυφα ρυθμό, αλλά μέχρι το τέλος του ημιχρόνου το σκορ δεν άλλαξε.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς μπήκε πολύ δυναμικά και είχε μερικές καλές στιγμές, αλλά μέχρι το 73' δεν έβρισκε στόχο.

Ωστόσο τότε ο μεγάλος αρχηγός με ένα γκολ που θα αργήσουμε πολύ να ξεχάσουμε έκανε την ανατροπή. Ο 33χρονος κοντρόλαρε τη μπάλα 35 μέτρα έξω από την περιοχή και με ένα ασύλληπτο σουτ νίκησε τον Τζο Χαρτ για δεύτερη φορά.

Λίγα λεπτά μετά ο Σκρτελ μπήκε αντί του εξαιρετικότατου Χοσέ Ενρίκε, για να ενισχύσει την άμυνα, αλλά το λάθος ήρθε από αλλού.

Σε μια μπαλιά θεωρητικά ελεγχόμενη ο Αγκουέρο έβγαινε προς το πλάι, αλλά ο Πέπε Ρέινα θεώρησε πρέπον να τον πιέσει και το μόνο που κατάφερε ήταν να κρεμάσει την ομάδα. Το ένστικτο του σκόρερ που διακατέχει τον Αργεντινό φάνηκε μετά από καιρό, με τον επιθετικό των γηπεδούχων να κάνει ένα τέλειο γυριστό εκτός ισορροπίας και να ισοφαρίζει εκ νέου.

Στα υπόλοιπα λεπτά ένα ωραίο σουτ του Στάριτζ έσωσε ο Χαρτ και μια κεφαλιά του Μαικόν πέρασε άουτ.

Τέλος, μπορεί να χάθηκαν άδικα δύο πολύτιμοι βαθμοί, αλλά η ομάδα αρχίζει να φανερώνει ανωτερότητα και να φοβίζει κάθε αντίπαλο μετά από καιρό. Οι παίκτες έχουν καταλάβει το μεγαλείο της φανέλας που φορούν και παίζουν με πάθος μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Ένα ελαφρύ καλοκαιρινό ξεσκαρτάρισμα και ουσιαστικές προσθήκες και η ομάδα θα πετάει κυριολεκτικά. YNWA!

Author: Αποστόλης









Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.