Εμπλοκή σε στημένα η Λίβερπουλ!!

Σάλο έχει προκαλέσει η αποκάλυψη ότι η ομάδα μας αποτελούσε μέρος στημένου αγώνα, ωστόσο μια σωστή ανάλυση των πραγμάτων μπορεί να διαλευκάνει την υπόθεση.

Για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ της σεζόν 2009-2010 η Λίβερπουλ αντιμετώπισε την Ντέμπρετσεν και επικράτησε με σκορ 1-0 στο Ανφίλντ. Το γκολ είχε πετύχει ο Ντιρκ Κάουτ για τους Ρεντς. 

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι λοιπόν υπάρχουν καταγγελίες από τη Europol, που αναφέρουν ότι παιχνίδι στο οποίο εμπλέκεται αγγλική ομάδα (η Λίβερπουλ δηλαδή) είναι στημένο.

Βέβαια, με το τρόπο που έχουν δημοσιευτεί τα γεγονότα μοιάζει η Λίβερπουλ να εμπλέκεται έχοντας βοηθήσει με χρηματικό ποσό ή με τη συμπεριφορά της μέσα στο γήπεδο, ώστε να βγει το επιθυμητό αποτέλεσμα!

Δημοσιεύματα από τη Δανία και το Νησί αναφέρουν ότι ο τερματοφύλακας της Ντέμπρετσεν ονόματι Βούκασιν Πόλεκσιτς φαίνεται να πληρώθηκε ώστε να βοηθήσει να γίνει όβερ το παιχνίδι στο Άνφλιντ (να μπουν πάνω από 2 γκολ δηλαδή).

Ωστόσο, δεν προκύπτει από πουθενά συμμετοχή της Λίβερπουλ στο θέμα, καθώς από τη μία οι Ρεντς έχασαν πληθώρα ευκαιριών (άμα εμπλέκονταν δεν θα το ρίσκαραν) και από την άλλη ο τότε προπονητής της Λίβερπουλ, Ράφα Μπενίτεθ στα τελευταία λεπτά είχε γυρίσει την ομάδα πίσω ώστε να διαφυλάξει το υπέρ μας σκορ. 

Επομένως δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας μέχρι νεοτέρας, ενώ από το κόκκινο στρατόπεδο δηλώνουν άγνοια περί του θέματος, καθώς δεν έχει έρθει κανένα έγγραφο από την Europol στα γραφεία του συλλόγου.

Author: Αποστόλης

Πηγή: Εkstra Bladet (δανέζικη εφημερίδα)
Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.