Δεν την ήθελε...! (pics)

Ντροπιαστική ήττα για την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς που ξεχνάει για τα καλά την 4άδα και βυθίζεται και πάλι στα προβλήματα που από καιρό τονίζουμε!

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους Ρεντς να έχουν την κατοχή και να απειλούν την εστία του Μπεν Φόστερ, αλλά οι Σουάρεζ, Άγκερ και Τζέραρντ δεν μπορούσαν να νικήσουν τον τερματοφύλακα της Γουέστ Μπρομ.

Η κατοχή ήταν συντριπτικά υπέρ των γηπεδούχων, ενώ τρομερό είναι και το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν καμία τελική στο πρώτο μέρος.

Το δεύτερο ξεκίνησε με ανάλογη εικόνα, την Άλμπιον να κλείνεται στα καρέ της και να επιχειρεί μέσω αντεπιθέσεων να απειλήσει, ενώ οι Ρεντς συνέχισαν να χάνουν σωρεία ευκαιριών, αλλά ο Φόστερ δεν έλεγε να νικηθεί. Τεράστια επέμβαση από τον γκολκίπερ της Γουέστ Μπρομ σε σουτ του Τζέραρντ με τον Μπορίνι στο ριμπάουντ να αστοχεί!

Στο 77ο λεπτό λοιπόν και ενώ όλα έδειχναν να πηγαίνουν προς το 0-0 ο Σουάρες πήρε έξυπνα πέναλτυ και ο Τζέραρντ ανέλαβε να εκτελέσει. Ο 33χρονος αρχηγός όμως νικήθηκε και πάλι από τον Φόστερ που τον ψάρωσε και απέκρουσε κρατώντας το 0-0.

Και σαν να μην έφτανε αυτό 4 λεπτά μετά σε κόρνερ που κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι μετά από ωραία απόκρουση του Ρέινα σε σουτάρα του Μουλούμπου,  o Μακόλει πήρε την κεφαλιά και άνοιξε το σκορ σκορπώντας ψυχρολουσία στο Άνφιλντ!

Οι Ρεντς με βαριά πόδια δεν μπορούσαν να βγάλουν ουσιαστικές φάσεις και η Γουέστ Μπρομ φρόντισε να το εκμεταλλευτεί και σε μια ωραία αντεπίθεση στο 90', ο Λουκάκου με ωραία ενέργεια πέρασε τον Άγκερ και τρύπησε τον Ρέινα για το τελικό 0-2!

Συμπερασματικά είχαμε μια καλή εμφάνιση από τη Λίβερπουλ, που ωστόσο για μία ακόμη φορά στέφθηκε με αποτυχία και τονίζει εκ νέου την ανάγκη απόκτησης παικτών κλειδιά σε άμυνα και επίθεση!

Author: Αποστόλης







Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.