Όλα στο μηδέν! (pics)

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι του Μερσεϊσάιντ με Κόκκινους και Μπλε να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις στην τελευταία παρουσία του Τζέιμι Κάραχερ στο Άνφιλντ με την κόκκινη φανέλα!

Το ματς φάνηκε από την αρχή πως δεν θα είχε πολλές φάσεις, με τις δύο ομάδες να επικεντρώνονται κυρίως στα αμυντικά καθήκοντά τους και τις προσωπικές μονομαχίες να παίζουν κυρίαρχο ρόλο. 

Οι φάσεις στο πρώτο μέρος ήταν λίγες με αυτή του Φελλαϊνί να ξεχωρίζει για την Έβερτον. Όσον αφορά τη Λίβερπουλ η απουσία του Λουίς Σουάρες μπορεί στο ματς απέναντι στη Νιούκαστλ να μην φάνηκε, ωστόσο στη σημερινή αναμέτρηση ήταν παραπάνω από αισθητή. 

Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό δεν άλλαξε δραματικά, αλλά οι αξιοσημείωτες στιγμές προς τις αντίπαλες εστίες πλήθηναν σχετικά. Ο Στάριτζ είχε την πρώτη μεγάλη στιγμή για τους Ρεντς, με τον Στίβεν Τζέραρντ να παίρνει τη σκυτάλη και να βλέπει τον Ντιστέν -του οποίου γκολ είχε ακυρωθεί μερικά λεπτά πιο πριν- να σταματάει την μπάλα λίγο πριν αυτή περάσει τη γραμμή. 

Η Έβερτον στάθηκε πολύ καλά στα υπόλοιπα λεπτά και με σωστά μαρκαρίσματα και αμυντική λειτουργία δυσκόλευε πολύ το έργο της ομάδας του Μπρένταν Ρότζερς που αδυνατούσε να απειλήσει περαιτέρω.

Τελικά το σκορ δεν άλλαξε και όπως όλα δείχνουν τα Ζαχαρωτά θα τερματίσουν για 3η σερί σεζόν πάνω από τους Κόκκινους, αποδεικνύοντας πως τα τελευταία χρόνια είναι πιο δυνατή και αποτελεσματική από τη συμπολίτισσα της!

Αποστόλης







Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.