Η λίστα του Ρότζερς!

Η ανάγκη για ενίσχυση της ομάδας σε αρκετούς τομείς είναι παραπάνω από προφανής και αναμενόμενη. Έτσι ο Μπρένταν Ρότζερς έχει θέσει τους στόχους για την ενδυνάμωση του ρόστερ, τους οποίους παραθέτουμε πιο κάτω.

Σύμφωνα με την Mirror λοιπόν, η λίστα στόχων του Μπρένταν Ρότζερς έχει ως εξής:

Για άμυνα εξετάζονται οι περιπτώσεις των Τιάγκο Γιόρι και Κυριάκου Παπαδόπουλου, όπως ήδη γνωρίζουμε. Ο νεαρός αμυντικός της Σπόρτινγκ Λισαβώνας θα προτιμηθεί για μία επιπλέον προσθήκη και μάλλον ως αντι-Κοάτες, ο οποίος λογικά και θα αποχωρήσει. Όσον αφορά τον Έλληνα διεθνή της Σάλκε δημοσιεύματα θέλουν τους δύο συλλόγους να είναι σχετικά κοντά σε συμφωνία, πράγμα που μάλλον συνεπάγεται και τη φυγή του Μάρτιν Σκρτελ. Οι τιμές των δύο παικτών είναι στα 5 και 15 εκατ. λίρες αντιστοίχως.

Τώρα σχετικά με την ενίσχυση μεσοεπιθετικά οι επιλογές είναι αυτές των Λουίς Αλμπέρτο, ως φθηνότερη επιλογή (γύρω στα 5 εκατ. λίρες) και προσθήκη επιπλέον ταλέντου, και αυτές των Μικιταριάν και Ράκιτιτς, ως ήδη έτοιμες λύσεις! Σχετικά με τις δύο τελευταίες περιπτώσεις αρχικά ο Αρμένιος φαίνεται ως εξαιρετική αλλά ακριβή επιλογή, καθώς ναι μεν πέτυχε 25 γκολ πέρσι σε 27 εμφανίσεις, στατιστικό εξαιρετικό, αλλά η Σαχτάρ τον κοστολογεί κοντά στα 25 εκατ. λίρες, ποσό αρκετά υψηλό. Από την άλλη ο Κροάτης δεν θα λέγαμε ότι έβγαλε και μάτια με τη Σεβίλλη, αλλά αποτελεί όπως και να έχει σοβαρή επιλογή με το κόστος του να κυμαίνεται μεταξύ 10-12 εκατ. λιρών.

Τέλος επιθετικά η διαφαινόμενη αποχώρηση του Λουίς Σουάρεζ από τον σύλλογο ανοίγει ένα μεγάλο κενό στην επίθεση, το οποίο ωστόσο με τα χρήματα που θα ληφθούν θα μπορεί να γεμίσει η ομάδα ξοδεύοντας έξυπνα, αλλά όχι και τόσο συνετά αυτή τη φορά. Δηλαδή σαν να λέμε ήρθε η ώρα να πέσουν αρκετά λεφτά και ένα όνομα να έρθει στην ομάδα. Είτε ως ανερχόμενο, είτε ως έτοιμο και πιο έμπειρο, αλλά οπωσδήποτε όχι ξεπεσμένο. Η περίπτωση που έχει στο μυαλό του ο Ρότζερς είναι αυτή του Κρίστιαν Μπεντέκε, με την Άστον Βίλα να τον κοστολογεί σε ποσό άνω των 18 εκατ. λιρών, χρήματα τα οποία σίγουρα θα μπορεί να δώσει η Λίβερπουλ, εφόσον η Ρεάλ πραγματοποιήσει την προσφορά 50 εκατ. ευρώ (45 εκατ. λιρών) που φαίνεται να ετοιμάζει. Ακόμη ακούγεται και αυτό του Καρίμ Μπενζεμά, πιθανώς ως αντάλλαγμα- κομμάτι της προσφοράς των Μαδριλένων.

Έτσι έχουμε ένα σοβαρό και αξιόλογο δείγμα τους πως θα κινηθεί η Λίβερπουλ το φετινό καλοκαίρι σε γενικές γραμμές και σε συνδυασμό με τις ήδη αποκτήσεις των Κόλο Τουρέ και Ιάγο Άσπας μπορούμε να ελπίζουμε σε κάτι πολύ δυνατό.

Αποστόλης

Βασική πηγή: Mirror
Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.